DOLAR 32,4999
EURO 34,5562
ALTIN 2501,641
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dünyada en iyi tanınan Türk danışmanlık şirketi

Dünyada en iyi tanınan Türk danışmanlık şirketi
20.09.2016
A+
A-

Dünyada en iyi tanınan Türk danışmanlık şirketi

ARGE Danışmanlık çeyrek asrı geride bıraktı! Strateji, iş mükemmelliği ve kurumsallaşma konularında 400’ü aşkın şirket ile 1000’den fazla yönetim danışmanlığı projesi gerçekleştiren ARGE Danışmanlık 25. yılını kutluyor. Dünyada birçok konuda fikir önderliği ile tanınan Türk yönetişim danışmanlığı şirketi olan ARGE, geride bıraktığı çeyrek asra sayısız başarı sığdırdı.

 

26 Eylül 2016 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da ARGE Danışmanlık’ın düzenlediği etkinliğe, Türkiye’den ve yurt dışından iş dünyasının duayen isimleri katılacak.

 

ARGE Danışmanlık 25. yılını 26 Eylül 2016 Pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da kutluyor. İş dünyasının duayen isimlerinden Can Kıraç, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı ve Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve Tırsan ve UND (Uluslararası Nakliyeciler Derneği) Başkanı Çetin Nuhoğlu gibi önemli isimler konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca, 25. yıl buluşmasında ARGE Kurucu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden’in moderatörlüğünde iş dünyasının dünya çapındaki isimleriyle söyleşi düzenlenecek. Söyleşiye Royal Dutch/Shell Grubu Başkanlığı, Yenilenebilir Enerji G8 Zirvesi Eş Başkanlığı ve Global Compact Vakfı Başkanlığı gibi küresel deneyimlere sahip ünlü İngiliz iş adamı Sir Mark Moody Stuart ve eski Güney Afrika Anayasa Mahkemesi Yargıcı ve Entegre Raporlama Yönetim Kurulu Başkanı Mervyn E. King katılacak. Söyleşinin ardından İstanbul Barok müzik topluluğu mini bir konser verecek.

Dünya arenasında başarılarla dolu bir geçmiş

 

ARGE Danışmanlık’ın geçmişine bakıldığında Türkiye ve dünya çapında önemli başarılara imza attığı görülüyor. ‘En Büyük Dünya Bankası Hizmet Sektörü Projesi’yle İŞGEM’lerin ve Avrupa Birliği projesiyle ABİGEM’lerin kurulmasına öncülük eden projelerde ARGE, danışman olarak seçildi. Dünya Ekonomik Forumu Profesyonel Hizmetler Grubu’nda görev alan tek Türk danışmanlık firması olan ARGE, aynı zamanda G20 liderlerine öneri geliştirme sürecinde (Business 20) B20 Yönetişim ve Sürdürülebilirlik Bilgi Ortağı olarak seçilen tek ulusal danışmanlık şirketi. Ayrıca pek çok yerli şirketi dünya arenasına çıkartan ve ‘Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülleri’ kazanmalarına destek olan ARGE, UN Global Compact’i imzalayan ilk Türk şirketi.

 

ARGE; Ulusal Kalite Hareketi’ne, dünyanın en önemi sürdürülebilirlik platformu olan UN Global Compact ve kurumsal gönüllülük anlayışının yaygınlaşmasına, yönetişim kavramının gelişimine öncü katkılar sağladı. Birleşmiş Milletler, G20, OECD, Dünya Bankası, IFC, Dünya Ekonomik Forumu gibi uluslararası kurumlara entelektüel katkı sağlayan ARGE Danışmanlık, geliştirdiği örnek uygulamalarla Avrupa’da ödüller aldı. Harvard Business Review ve Insead Knowledge gibi fikir önderi yayınlarda ve Palgrave MacMillan ve Wiley gibi saygın yayınevlerince yayınlanan kitaplarda geliştirdiği fikirleriyle yer alan ARGE, başarılarla dolu değerli bir deneyim birikimine sahip.


YORUMLAR

Solve : *
16 × 29 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.