DOLAR 32,5215
EURO 34,7997
ALTIN 2422,005
BIST 9757,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2018 yılında sizi neler bekliyor? İşte burç haritanız!

2018 yılında sizi neler bekliyor? İşte burç haritanız!
26.12.2017
A+
A-

Merhaba Sevgili Okular! Yeni bir yıla girmemize günler kala önümüzdeki süreçte sizleri nelerin beklediğini anlatan yazımı keyifle okumanızı diliyorum.

 

 

 

 

01 KOCKOÇ BURCU: Sevgili Koç ve yükselen Koç’lar öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum. 2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter Terazi burcunda hareket ederken birçok Koç burcu ciddi bir ilişkiye adım attı, bekâr Koç’lar evlendi. Evliliğinde problem yaşayan Koç’lar ise daha büyük sorunlarla karşılaştı, ilişkileri sağlam olan çiftlere ise çok güzel şans getirdi.

 

 

Jüpiter gezegeninin Akrep burcuna geçişi ile birlikte önümüzdeki bir sene boyunca eşinizin ve ortağınızın gelirlerindeki artışlar sizi olumlu olarak etkileyebilir. Eşiniz zam alabilir veya terfi edebilir. Danışmanlık hizmeti veren Koç burçları ise bu sene çok güzel kazançlar elde edebilecekler. Miras, nafaka, burs ve kredi ile ilgili konularda beklentileriniz varsa bunlar lehinize sonuçlanabilir. Borçlarınız varsa eğer bu süreçte bunları yapılandırmakta ve maddi konularda ayaklarınız yere sağlam basacak şekilde hareket etmeniz sizin için iyi olacaktır zira Jüpiter’in büyütme enerjisi borçlarınızı büyütebilir sizi maddi açıdan zorlayabilir. Hayata dair inançlarınız ve değerlerinizle ilgili büyük değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Cinsellik, şüphecilik, kıskançlık ve hırsla ilgili duygularınızı abartabilirsiniz. Kaza ve her türlü hayati riskten ilahi anlamda korunduğunuzu hissettirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ruhsal açıdan ise büyük bir değişim ve dönüşüm sizi bekliyor. Bu süreçte ölüm ve ölüm ötesi konulara, şifacılığa ve psikolojiye olan merakınız artabilir, kendinizi geliştirmek için eğitim alabilir, bol bol okuyabilir ve araştırmalar yapabilirsiniz. 

Satürn gezegeni ise yaklaşık üç yıldır sizin eğitim, evlilik ve ortaklık imzaları, yurt dışı bağlantılı işlerinizde, hukuksal süreçlerinizde ve uzun yolculuklar alanında sizi bazı sınavlardan geçirdi. Zaman zaman zorlandınız fakat kendinizi daha çok geliştirip eksiklerinizi tamamladınız.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte önümüzdeki üç sene içerisinde çalışma hayatınızda sorumluluklarınızın artacağı, yoğun çalışacağınız adım adım ve emek vererek başarıya ulaşacağınız bir süreç sizi bekliyor. Kendinizi disipline ederek, planlı ve programlı çalışırsanız Satürn sizi olumlu açıdan destekleyecektir. Yöneticilerinizle olan ilişkinize de bu süreçte dikkat etmeniz gerekebilir. Bazı Koç’lar ise iş değiştirmek yönünde karar alabilir.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Parasal kaynaklar evinizde hareket edecek olan Uranüs gelirleriniz konusunda size sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Paraya olan bakış açınız değişebilir, klasik para kazanma yöntemleri dışında yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi keşfedip, kendinizi geliştirerek para kazanmak isteyebilirsiniz.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerjisi verir. Ay tutulması sizin aşk, çocuklar, hamilelik ve hobiler evinizde gerçekleşecek. Aşk hayatınızda önemli değişimler sizi bekliyor. Sorunlu giden bir ilişkiniz varsa eğer bunu bitirmeye yönelik kararlar alabilirsiniz. Uzun zamandır çocuk sahibi olmayı düşünen Koç burçlarını sevindirecek gelişmeler yaşatabilir. Yeteneklerinize daha çok odaklanabilirsiniz.  Sosyal hayatınızda önemli değişimler yaşanabilir. 

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin gruplar, arkadaşlar, sosyal çevre, gelecek planları ve kariyer gelirlerinizi ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. Gleceğinizi etkileyecek önemli olayları başlatabilir etkisini yaklaşık 1 ay içinde hissetmeye başlayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir. Yeni bir ortama girebilir, dernek veya kulüplere üye olarak yeni bir çevre edinebilirsiniz.   

02 BOGABOĞA BURCU:  Sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum. 2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken size çalışma hayatınızla ilgili birçok fırsat sundu. Yeni iş kapıları açtı, iş hayatınızda aldığınız eğitimlerle kendinizi geliştirdiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkinizde ise denge, uyum ve adaletli duygunuz ön plandaydı. Sağlık açısından ise yeme içme durumları abartıp biraz kilo almış olabilirsiniz.

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte Bekâr Boğa’lar ciddi bir ilişkiye başlayabilir ve evlilik yolunda bir adım atabilir. İlişki açısından güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Evli Boğa’lar ise yaklaşık bir yıl boyunca evliliklerine ve ilişkilerine olan bakış açıları ile ilgili bazı değişimler yaşayabilir. Evlilik ve ilişkiyle ilgili değerlerinizi sorgulayacak kendinizi ilişkiler açısından yenileyebileceksiniz. Problemli ilişkilerde sorunlar büyüyebilir ve ilişkinizi bitme noktasına gelebilirsiniz. Ayrıca ilişkide kıskançlık, şüphe, aşırı kontrolcü davranışlarınızı abartabilirsiniz. İlişkisinde her şey yolunda olanların ise korkmasına gerek yok çünkü bir yıl boyunca sizler ilişkinizi daha zenginleştirebilecek ve mutlu olabileceksiniz. Ortaklık açısından önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Dost dediğiniz bazı insanların ise gerçek yüzü ortaya çıkabilir ve dostluklarınızı bitirmek zorunda kalabilirsiniz. 

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin borçlar, krediler, ödemler, nafaka, miras eş ve ortak gelirlerinden elde ettiğiniz alanda hareket etmekteydi. Kredi çekip borç altına girdiniz, harcamalarınızı kıstınız, eşinizin veya ortağınızı gelirlerinde yaşanan olumsuzluklarla baş etmeye çalıştınız. Artık maddi açıdan yaşadığınız sorunlar geride kalıyor.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte eğitim, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, yabancılarla yapılacak otaklaşa işler, basın ve medya, turizm, uzun yolculuklar ve kişisel gelişim konusunda sorumluluklarınız artabilir. Yarım bıraktığınız bir eğitime başlayabilirsiniz, dil eğitimi konusunda kendinizi geliştirmeniz gerekebilir, din felsefe gibi konularda inançlarınızı sorgulayabilir ufkunuzu genişletecek kişisel eğitimlere katılabilirsiniz. Ayrıca bu sene ortaklık, evlilik ve hukuksal anlamda her türlü işlerinizi düzene sokmak  için bir temel atabilirsiniz.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Kişisel girişimleriniz, motivasyonlarınız, ikili ilişkileriniz, sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili evinizde hareket edecek olan Uranüs sayesinde kendinizi daha cesur, özgürlükçü ve yeniliklere açık hissedebilirsiniz.  İkili ilişkiler konusunda size radikal kararlar aldırabilir. Marjinal kişilere olan ilginiz artabilir. Aniden âşık olup evlenebilirsiniz. Evli Boğa’lar ise ilişkide kısıtlanmış ve bu zaman kadar, olduğu gibi davranamamış ise  özgürleşme ihtiyaçları baskın gelebilir ve ayrılık kararı alabilirler. Fiziksel açıdan görünümünüzle ilgili büyük değişiklikler yapabilirsiniz. Saçınızın renginden, giyim kuşamınıza kadar hiç olmadığınız tarzda kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerjisi verir. Ay tutulma sizin ev, yuva, ebeveynler ve özel hayatınızı ilgilendiren alanda gerçekleşecek. Evinizi değiştirmek veya yeni bir eve geçmek isteyebilirsiniz. Ev ve kariyer hayatınızı etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Home ofis çalışmaya başlayabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde bazı gerginlikler yaşanabilir, ilişkiler kopma noktasına gelebilir. 

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin kariyer hayatınız, toplumsal prestijiniz ve ilişkiler alanında gerçekleşecek.  İşinizi değiştirebilir, kariyerinizle ilgili büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Toplumsal açıdan prestijinizi olumlu şekilde etkileyecek gelişmeler yaşanabilir.

03 IKIZLERİKİZLER BURCU:  Sevgili İkizler ve yükselen İkizler öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum. 2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim.  Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken size aşk hayatınızla ilgili çok güzel fırsatlar sundu.  Bekâr İkizler burçları hayatını aşkını buldu, birlikteliği olan İkizler burçları ise evlilik yolunda ciddi adımlar attı. Evli İkizler ise çocuk sahibi oldu ailesini genişletti. Kendi yetenlerinizin farkında olarak eğitimlere, kurslara katıldınız. Ayrıca şans oyunları ve borsada bazı kazançlar elde ettiniz.

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte iş arayan veya mevcut işini değiştirmek isteyen İkizler burçları işle ilgili çok güzel fırsatlarla karşılaşabilirler. İş hayatınızda hırsınız artabilir ve her şeyin sizin kontrolünüzde olmasını isteyebilirsiniz. Gelişmeye daha açık olurken, sezgilerinizi de kullanarak hareket etmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda görev ve sorumluluklarınız artabilir eğer çalışma şartlarından memnun değilseniz iş hayatı ile ilgili sorunlarınız daha da büyüyebilir. Sağlık açısından ise özellikle üreme organları,  bağırsaklar ve sinir sisteminizle ilgili problemler görülebilir. Sağlığınızla ilgili gereken kontrolleri yaptırmayı unutmayın. Bu süreçte beslenmenize daha fazla özen gösterebilir, spor ve yürüyüşle sağlıklı ve formda kalabilirsiniz. Ayrıca evcil bir hayvan edinmek isteyebilir, ailenize küçük bir üye daha katabilirsiniz.

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin ikili ilişkiler, ortaklık, evlilik ve taşınmaları ilgilendiren evinizde hareket etmekteydi. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve dostluklar alanında ciddi sınavlar verdiniz sevgili İkizler. Kendinizi ilişkide baskı altında hissettiniz ve sorumluluklarınız arttı. Özel hayatında sorunları olan ve bunu aşamayanlar ilişkisini bitirmek zorunda kaldı. İlişkisinin temeli sağlam olanlar ise ilişkilerine daha fazla güçlenerek devam etti. Bekâr İkizler ise artık ilişkide sorumluluk almayı öğrendi ve evlilik yolunda adımlar attı.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte eş ve ortak gelirleri, borçlar, ödemeler, kredi, nafaka ve mirasla ilgili konular ön plana çıkabilir. Borçlarınızı yapılandırmak, harcamalarınızı kısmak zorunda kalabilirsiniz. Ev, araba veya işle ilgili yatırımlarınız için kredi çekebilirsiniz.  Eşinizin gelirlerinde bazı olumsuz durumlar yaşanabilir, alacaklarını tahsil edemeyebilir, beklediği zammı alamayabilir. Miras veya nafaka ile ilgili konularda yaşanacak sorunlar sizi oldukça zorlayabilir. Parasal açıdan rahat harcama yapmamaktan yana şikâyetçi olabilirsiniz ama Satürn size paranın kıymetini bilmenizi sağlayabilir ve para biriktirmeniz konusunda sizi daha kolay disipline edebilir. Sağlık açısından diş ve kemiklerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Bilinçaltı, izole olma, gizli sırlar, gizli düşmanlar, kayıplar, derin yaratıcılık ve rüyalar evinizde hareket edecek olan Uranüs bilinçaltınıza attığınız konularla sizi daha fazla meşgul edebilir. Gizemli konular, şifacılık ve rüyalar bu dönem daha çok ilginizi çekebilir. İçsel anlamda sizi huzursuz edecek ani gelişmeler olurken nedenlerini derinleşerek çözebilirsiniz. Farkındalığınızı arttırabileceğiniz bir yolculuk sizi bekliyor. Ayrıca gizli düşmanlıklarınız aniden ortaya çıkabilir, arkanızdan yapılan konuşmaları öğrenebilir oldukça şaşırabilirsiniz.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerjisi verir. Ay tutulması sizin kardeşler, yakın çevre, iletişim, eğitim ve ulaşım evinizde gerçekleşecek. Yakın çevrenizle ilgili birtakım problemler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili imzalar, sözleşmeler gündeme gelebilir, bazı konuları netleştirebilir ve daha somut adımlar atabilirsiniz. Kafanızı meşgul eden konularda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamaya karar verebilir, kısa yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz. 

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yepyeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin eğitim, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, yabancılarla yapılacak ortaklaşa işler, basın ve medya,  turizm, uzun yolculuklar ve kişisel gelişim evinizde gerçekleşecek. Eğitim hayatınızla ilgili önemli değişimler sizi bekliyor. Yüksek lisansa başlamaya veya yeniden üniversite okumaya karar verebilirsiniz veya yarım bıraktığınız okulunuzu tamamlamak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yurtdışına yerleşmek ve yeni bir hayat kurmak isteyebilirsiniz. Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz özellikle ticari konularla ilgili seyahatler gündeme gelebilir. Memleketinden uzak İkizler burçları ise ülkesine geri dönmek isteyebilir. Kişisel gelişim konularına olan ilginiz artabilir. Özellikle astroloji alanında eğitim almak isteyebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz, hayatınızı olumlu yönde etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Basın, medya ve yayımcılıkla ilgili çalışmalarınıza ağırlık verebilir, güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.

 04 YENGECYENGEÇ BURCU:  Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum. 2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken size ev, yuva ve ailenizle ilgili güzel fırsatlar sundu. Birçok Yengeç burcu yeni bir ev aldı, gayrimenkulleri değerlendi. Evinizle ilgili tadilat ve tamirat işleri ile ilgilenerek evinizi daha geniş ve ferah bir hale getirdiniz. Aile içinde ilişkilerde zaman zaman ikilemler yaşamış olabilirsiniz.

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte aşk hayatı, çocuklar, hamilelik, hobiler, riskli yatırımlar ve ailenizin sahip olduğu menkulleri ilgilendiren alanda çok güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Kalbiniz boşsa eğer aşk kapınızı çalabilir. Aşk hayatınızda aradığınız mutluluğu bulabilirsiniz. İlişkisi olan Yengeç’ler ise ilişkilerinde kıskançlığın dozunu biraz abartabilir. İlişkinizde sorunlarınız varsa ve çözemiyorsanız Jüpiter maalesef bu sorunlarınızı büyütmeye devam edecektir. Sorunlarınızı çözerek ilişkinizi güzelleştirmek isteyecek ya da ilişkinizi bitirmek isteyeceksiniz. Sık sık tatil yapabilir, konsere ve tiyatroya gidebilir daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Ayrıca şans oyunları ve borsa gibi riskli yatırımlardan ekstra gelir elde edebilirsiniz. Bu yıl Yengeç burcu kadınları hamile kalabilir ve çocuk sahibi olabilir. Kendi yeteneklerinizi geliştirmek ruhen değişip dönüşmek için sevdiğiniz veya yeteneğiniz olan bir alanda eğitim almak, kursa başlamak ve sanatsal çalışmalara katılmak size iyi gelebilir.

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin çalışma hayatı, sorumluluklarınız, sınavlarınız, günlük rutininiz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren evinizde hareket etmekteydi. Yoğun ve sıkı bir çalışma hayatınız oldu kendinizi baskı altında hissettiniz, gündelik hayatınız için de daha planlı ve programlı olmaya gayret etmek zorunda kaldınız. Evcil hayvanlarınızla daha çok ilgilendiniz. Ufak tefek gündelik işleri bile sadece siz yapar hale geldiniz. Uzun zamandır iş arayan Yengeç burçları ise kalıcı bir iş fırsatı yakaladılar. Sağlık açısından da sizi oldukça zorlayan bu transitin etkisi artık biti.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte ikili ilişkiler, ortaklık ve dostluklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Bekâr Yengeç’ler hazır olun ciddi bir ilişki sizi bekliyor, artık aşkta sorumluluk alma zamanı. Evli veya ilişkisi olan Yengeç’ler sizi bazı sınavlar bekliyor Satürn Oğlak’tan çıkarken ilişkinizin ne kadar sağlam olduğunu devam edip etmeyeceğinizi daha iyi anlayacağınızı söyleyebilirim.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevre, arkadaş grupları, gelecek planları, davetler, organizasyonlar ve kariyer gelirleri evinizde hareket edecek olan Uranüs sosyal çevrenizle ilgili önemli ve ani radikal kararlar aldırabilir size. Aniden tüm çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal hayatta daha etkin olmak isteyebilirsiniz. Derneklere veya kulüplere üye olmak için adım atabilirsiniz. Kariyer gelirlerinizde ani dalgalanmalar beklenmedik kazanç fırsatları elde etmenizi sağlayabilir.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin maddi ve manevi kaynaklarınızı ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. Ay tutulması ile birlikte gelirlerinizle ilgili yatırımlar yapmak, kazançlarınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz projeler neticelenebilir, somut adımlar atılabilir. Kendi yeteneklerinizle ilgili bazı aydınlanmalar yaşayabilirsiniz ve bu yetenekleri kazanca dönüştürebilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edebilir, maddi açıdan rahat bir nefes alabilirsiniz.  

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin borçlar, krediler, ödemler, nafaka, miras eş ve ortak gelirlerinden elde ettiğiniz evinizde gerçekleşecek. Tutulmanın etkisi ile birlikte maddi açıdan size yeni bir sayfa açılıyor. Yeni bir iş kurmak için finansal kaynak arayışı içine girebilir, kredi çekebilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde olumlu artışlar görülebilir. Miras ve nafaka ile ilgili konularda lehinize sonuçlanacak yeni gelişmeler yaşanabilir.

05 ASLANASLAN BURCU:  Sevgili Aslan ve yükselen Aslan’lar öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum.  2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken kardeşler, yakın çevre ve kuzenlerinizden gelen güzel destekler görerek manevi açıdan kendinizi iyi hissettiniz. İletişim, eğitim ve ulaşım ve ticari konularda güzel fırsatlar yakaladınız. Bol bol kısa yolculuklar yaparak, yeni insanlarla tanıştınız çevrenizi genişlettiniz. Ayrıca yakın çevrenizle olan ilişkinizde denge kurmak ve adaletli olmak gibi konular ön plana çıktı.

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi le birlikte aile, yuva, ebeveynleriniz, gayrimenkulleriniz ve içsel dünyanızı ilgilendiren alanda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz.  Ailenizle, yuvanızla ve evinizle ilgili büyük değişimler yaşanabilir. Birçok Akrep burcu ev sahibi olabilir veya evini yenilemek, dekore etmek ve genişletmek isteyebilir. Ya da taşınarak daha geniş bir eve geçmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkullerinizle ilgili önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Aile içinde kırgınlıklar, küslükler artabilir. Aile ve aile kavramına olan inancınız ve değerlerinizle ilgili önemli değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili bilmediğiniz bazı sırlar ortaya çıkabilir.

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin aşk, çocuklar, hamilelik ve hobiler evinizde hareket etmekteydi. Aşkta ciddi ilişkiler peşinden koştunuz ve sorumluluk aldınız, ilişkisi olan Aslan burçları ise bazı sınavlardan geçti. İlişkisinde sorunlarını çözemeyenlere ayrılık getirdi. Çocuk sahibi olmakla ilgili problemlerle uğraştınız, hamilelik sürecinde olan Aslan kadınları zorlu bir hamilelik süreci yaşadılar ve çocukları olan Aslan burçlarının ise sorumlulukları arttı çocuklarına madden ve manen daha çok şey vermeye çalıştılar. Eğlenmeyi ve hayattan keyif almayı unuttunuz biraz da. Yeteneklerine güvenen veya sevdiği bir hobisine yönelenler ise hobi olarak başladıkları işlerde profesyonel olarak ilerlemeye ve kazançlar elde etmeye başladılar. 

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, terfi edebilirsiniz. Uzun zamandır iş arayan Aslan’lar çalışmaya başlayabilir. Günlük hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, evcil bir hayvan edinebilirsiniz. Sağlık açısından ise dikkatli olmaya özen gösterin özellikle diş ve kemiklerle ilgili rahatsızlıklarınız varsa şimdiden doktora gitmenizde kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Kariyer, toplumsal prestij, statü, evlilik ve ortaklık ilişkileri alanında hareket edecek olan Uranüs kariyer hayatınızla ilgili size ani fırsat verebilir. Kariyerinizle ilgili radikal bir karar alabilirsiniz, işinizi değiştirebilir, bilmediğiniz bir sektörde veya bölümde çalışmaya başlayabilirsiniz. Evli Aslan’lar aniden boşanabilir, bekâr Aslan’lar ise yıldırım aşkları yaşayabilir aniden evlenmeye karar verebilir.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derecede ve burcunuzda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin kendi burcunuzda gerçekleşeceği için sizi daha fazla etkileyecektir. Bazı fikirleriniz netleşirken yeni hedefler belirleyebilirsiniz kendinize. Özellikle ilişkiler alanında sizi etkileyecek olan bu tutulma ilişkinizle ilgili bilmediğiniz bazı gerçeklerle sizi yüzleştirebilir, ilişkiniz bitme noktasına gelebilir. Fiziksel görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Spora veya diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel olarak fit görünmek sizin için önem kazanabilir. 

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin uzun ilişkiler, ortaklık, dostluklar ve taşınmaları ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. İlişkiler alanında yepyeni bir sayfa açılıyor sizler için. İlişki olmayan Aslan burçları ciddi bir ilişkiye başlayabilir, uzun zamandır birlikteliği olanlar ise evlilik, nişan veya söz gibi ciddi adımlar atmak isteyebilir. Evli Aslan’lar için evlilik hayatlarında özgürleşmek isteyebilir. Kazançlarınızı olumlu şekilde etkileyecek bir ortaklık teklifi alabilirsiniz. Taşınmak ve hayal ettiğiniz evde yaşamakla ilgili düşünceleriniz varsa artık planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

06 BASAKBAŞAK BURCU: Sevgili Başak ve yükselen Başak’lar öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum.  2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken kazançlarınızı arttırmaya yönelik çok güzel fırsatlar elde ettiniz. Ortak girişimlerde bulunarak önemli proje ve anlaşmalara imza attınız. Tabi harcamalarınızı da biraz abartmış ve gereksiz yere borçlanmış olabilirsiniz.

Jüpiter Akrep burcuna geçiş ile birlikte yakın çevre, kardeşler, komşular, iletişim, eğitim ve kısa yolculuklar alanında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizden ve kardeşlerinizden yana güzel destekler görebilirsiniz. Sık sık kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Eğitim, kurs ve seminerlere katılarak bilgi anlamında kendinizi daha çok zenginleştirebilirsiniz. Düşüncelerinizle ilgili bazı değişim ve dönüşümler yaşarken sezgilerinizin de gücünü keşfedebilirsiniz. Her türlü bilgiyi veya fikri sorgulamak ve doğruluğunu araştırmak isteyebilirsiniz. 

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin ev, yuva, ebeveynler ve özel hayatınızı ilgilendiren evinizde hareket etmekteydi. Evinizle ve ebeveynlerinizle ilgili sorumluluklarınız arttı. Onların bakımını üstlenmek zorunda kaldınız. Evinizi yeniden yapılandırdınız, tadilat ve tamirat işleri ile uğraştınız. Bazı Başak burçları ise yaşadıkları yerden taşınmak zorunda kaldı. Ayrıca ev ve iş hayatında dengeleri kurmaya çalışmakta zorlandınız.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte aşk hayatı ve çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. İlişkisi olmayan Başak burçları ciddi ve kalıcı ilişkilere başlayabilir. İlişkisi olanlar ise bu süreç boyunca bazı sınavlardan geçebilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen Başak burçları bazı zorluklarla karşılaşabilir. Çocuklarınızın madden ve manen sorumlulukları artabilir, onların hayatlarını daha iyi planlamak ve organize etmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz ve bir türlü fırsat bulamadığınız bir hobinizi artık profesyonel olarak yapmak adına kurslara katılabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. 

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Eğitim, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, yabancılarla yapılacak ortak işler, basın ve medya,  turizm ve kişisel gelişim evinizde hareket edecek olan Uranüs, eğitim hayatınızla ilgili ani kararlar aldırabilir. Okulunuzu bırakabilir veya bölüm değiştirebilirsiniz. Yurt dışında yaşamaya karar verebilirsiniz. Yabancılarla yapacağınız ortaklaşa işlerde beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Evlilik ve ortaklıkla ilgili imzalar gündeme gelebilir. Ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz, özellikle astroloji, yabancı dil ve kişisel gelişim konularına olan ilginiz artabilir.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin bilinçaltı, gizli sırlar, spritüel konular, gizli düşmanlar ve inzivaya çekildiniz evinizde gerçekleşecek. Bu dönem yalnız kalmak, sosyal ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz.  Hayatınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Arkanızdan çevrilen işleri ve çevrenizdeki kişilerin özel hayatları ile ilgili gizli sırları öğrenebilirsiniz. Bilinçaltına attığınız bir konu ile ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yoga, meditasyon ve reiki yapmak size iyi gelebilir. 

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin iş, çalışma, hizmet, sağlık ve günlük hayatınızı ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. Çalışma hayatınızda yeni bir dönem sizi bekliyor. Birçok Başak burcu işini değiştirebilir, mevcut işinden memnun olanlar ise terfi edebilir. Gündelik hayatınızla ilgili birtakım değişimler yaşayabilirsiniz. Evcil bir hayvan edinmeye karar verebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili uzun zamandır ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırabilir, kendinize daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

.

07 TERAZITERAZİ BURCU: Sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum.  2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni burcunuzda hareket ederken ilişkilerde, evlilik ve ortaklıklarda çok güzel şanslar getirdi size. Birçok bekâr Terazi burcu evlendi. Evliliklerindeki sorunlarını çözemeyen Terazi burçları ise ayrılık kararı almak zorunda kaldı. Sağlık açısından ise kilo almış ve fit görünümünüzden biraz daha uzaklaşmış olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz konular olduysa eğer Jüpiter sağlık problemlerinizi daha da büyütmüş olabilir.

Jüpiter’in Akrep burcuna geçiş ile birlikte sizin maddi ve manevi kaynaklarınızı ilgilendiren alanında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Gelirlerinizi arttıracak projelerde görev alabilir, yoğun çalışabilirsiniz. Maddi açıdan özgürleşmek isteyebilirsiniz. Yetenekleriniz keşfedebilir, manevi açıdan kendinizi zenginleştirecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmeniz ve gelir gider dengenizi korumaya çalışmanız gerekebilir.

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin kardeşler, yakın çevre, iletişim, eğitim ve ulaşım evinizde hareket etmekteydi. Yakın çevremizle özellikle sizden olgun insanlarla iletişimsel problemler yaşadınız. Kardeşlerinizle ilgili sorumluluklarınız arttı. Ticari alanda yeni bir sistem kurdunuz, yeni bir eğitime başladınız. İletişim anlamında kendinizi ifade etmekle ilgili ise bazı sorunlar yaşadınız. Bu süreç içerisinde daha ciddi düşünceler içine girdiniz.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte ev ve aile hayatında sorumluluklarınız aratabilir. Evinizle ve aile büyükleri ile daha çok ilgilenmek zorunda kalabilir, onların bakımını üstlenebilirsiniz. Yaşlılarla, sizden büyük insanlarla aranızda iletişimsel problemler olabilir. Evinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Tadilat ve tamirat işleri ile ilgilenebilirsiniz. Kendi iç dünyanızda biraz daha depresif ve her şeyi sorgulayan bir yapı sergileyebilirsiniz. Hayatınızı yeniden yapılandırmak için ciddi ve uygulamaya yönelik kararlar alabilirsiniz.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Borçlar, krediler, ödemler, nafaka, miras eş ve ortak gelirlerinden elde ettiğiniz alanda hareket edecek olan Uranüs size ani fırsatlar sunabilir. Parasal konularla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde yaşanacak ani gelişmeler sizi de etkileyebilir. Kaza ve risklere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Boyun ense ve boğazla ilgili sağlık problemleri görülebilir. Ayrıca cinsel hayatınızda farklı arayışlara girebilirsiniz. 

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin arkadaşlıklar, gruplar, sosyal çevre ve geleceğinizi ilgilendiren alanda  gerçekleşecek. Sosyal çevrenizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızı bitirebilir, üye olduğunuz dernek veya kulüpten ayrılmak isteyebilirsiniz. Geleceğinize yön verecek önemli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden çalışmalar yapmaya karar verebilirsiniz. Yeni bir blog veya web sitesi açabilir, e-ticaret yapmak isteyebilirsiniz.

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin aşk, çocuklar, hamilelik ve hobiler evinizde gerçekleşecek.  Aşk hayatınızla ilgili yeni bir dönem sizi bekliyor. Yeni biri ile tanışabilirsiniz. Evli Terazi’ler çocuk sahibi olmaya karar verebilir. Sosyal hayatınızda daha aktif olabilirsiniz. Katılacağınız kurslar, eğitimler sayesinde birçok insanla tanışabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceğini etkileyecek önemli kararlar alabilirsiniz. 

08 AKREPAKREP BURCU: Sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum.  2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken bilinçaltı, spritüel konular ve maneviyata yönelerek kendinizi zenginleştirdiniz. İlişkilerinizde uyum, hak, eşitlik gibi kavramları değerlendirdiğiniz bir yıl oldu. Gizli sırları, arkanızdan çeviren işleri ve hakkınızda yapılan bazı dedikoduları öğrenmeniz biraz canınızı sıkmış olabilir.

Jüpiter’in burcunuza geçiş ile birlikte sizin kişisel girişimleriniz, motivasyonlarınız, ikili ilişkileriniz, sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili alanlarda size güzel fırsatlar sunabilir. İnançlarınız ve değerlerinizle ilgili büyük değişim ve dönüşümler sizi bekliyor. Hedeflerinize daha çok odaklanırken her şeyin nedenini bilmek ve daha sorgulayıcı olmak isteyebilirsiniz. Şüphe, kontrol etme isteği ve hırsınız artabilir. Kalbi boş olan Akrep’ler yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olan Akrep burçları ise söz, nişan veya evlilik yolunda ciddi adımlar atabilir. Dini ve felsefi konulara olan ilginiz artabilir. Eğitim almak veya bu konularda araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Sağlık açısından ise kilo ile ilgili sorunlar görülebilir. Sağlığınızla ilgili problemleri büyütebilecek olan Jüpiter’in bu olumsuz etkisini en aza indirmek için kontrollerinizi yaptırmanızda ve beslenmenize her zamankinden daha çok dikkat etmenizde fayda var.

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıl boyunca sizin maddi ve manevi kaynaklarınızı ilgilendiren evinizde hareket etmekteydi. Parasal konularda oldukça zorlandınız. Harcamalarınızı daha çok kısmak zorunda kaldınız. Özellikle para biriktirmeyi bilmeyen ve gereksiz harcamalar yapan Akrep’lere Satürn çok önemli dersler vermiş olabilir. Bu süre zarfında yeni bir iş kurmuş veya yeni bir sistem geliştirmiş olabilirsiniz.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte yakın çevre, kardeşler, iletişim, eğitim, ulaşım alanlarında sorumluluklarınız artabilir. Yakın çevrenizde sizden yaşça büyük olan insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Eğitim ve kişisel gelişim konularında kendinizi disipline ederek başarılı olabilirsiniz. İletişimsel anlamda kendinizi kısıtlanmış ve baskı altında hissedebilirsiniz. Kendinizi yeterince ifade edememekten dolayı yakınabilirsiniz. Ulaşım, trafik ve kısa yolculuklarda bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Evlilik, uzun dönem ilişkiler, ortaklıklar, dostluklar, açık düşmanlar ve taşınmaları ilgilendiren evinizde hareket edecek olan Uranüs size ani fırsatlar sunabilir. Birçok Akrep burcu ilişkilerinde özgürleşmek isteyebilir, farklı arayışlar içine girebilir. Yıldırım aşkları ve ani evlilikler yaşanabilir. Uzun zamandır evli olan Akrep burçlarının boşanma haberleri çevrelerini oldukça şaşırtabilir. Ayrıca aniden taşınmaya şehir veya ülke değiştirmeye karar verebilirsiniz.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derecede Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin kariyer, toplumsal statü ve prestijinizi ilgilendiren alanda  gerçekleşecek. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Mevcut işinden memnun olmayan Akrep’ler yeni iş arayışlarına girebilir. Ayrıca evlilik veya ortaklık ilişkilerinizde bazı sonlanmalar yaşanabilir.

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin ev, yuva, ebeveynler, ve özel hayatınızı ilgilendiren alanda gerçekleşecek. Aile ve kariyer hayatınızı etkileyecek yepyeni gelişmeler sizi bekliyor. Home ofis çalışmaya karar verebilirsiniz. Yeni bir ev almaya, taşınmaya veya evinizle ilgili tadilat, tamirat gibi değişiklikler yapmak isteyebilir ve yaşam alanınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca ailenizden olan kişilerle iş anlamında ortaklaşa fikirler ve projeler gündeme gelebilir. Hayatınızı yeniden yapılandıracak önemli kararlar alabilirsiniz.

09 YAYYAY BURCU: Sevgili Yay ve yükselen Yay’lar öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum.  2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken arkadaşlıklar, gruplar, sosyal çevre ve geleceğinizi ilgilendiren alanda size önemli fırsatlar sundu. Sosyal ortamlarda davetlerde ve organizasyonlarda sık sık yer aldınız, yeni arkadaşlıklar edindiniz. İlişkilerde uyum, adalet ve eşitlik gibi kavramlar ön planda oldu. Ayrıca kariyer gelirlerinizde önemli artışlar yaşandı.

 

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte sizin bilinçaltı, izole olma, gizli sırlar, gizli düşmanlar, kayıplar, derin yaratıcılık ve rüyalar ilgili alanda size güzel fırsatlar sunabilir. Jüpiter’in hayatınızda ki etkileri gözle görülür olmaktan ziyade sizin için daha içsel geçebilir. Hayatınızda ruhsal anlamda büyüme ve gelişme ile kendi iç dünyanızı zenginleştirmek isteyebilirsiniz. Bu zamana kadar bilinçaltınıza attığınız ve nedenini çözemediğiniz olayları daha iyi analiz edebilir ve sezgilerinizin yardımı ile bazı sorunların cevaplarını bulabilirsiniz. Okültizm, parapsikoloji ve şifa ile ilgili araştırmalar yapmak ve bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Çok fazla rüya görebilirsiniz, hisleriniz güçlenebilir. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken şey gizli düşmanlar, kıskançlıklar ve dedikodular olacaktır. Jüpiter’in büyütme enerjisi arkanızdan çevrilen işlere dikkat etmeniz gerektiğine vurgu yapıyor. 

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır burcunuzda hareket etmekteydi. Satürn transiti belki de en çok sizi zorladı sevgili Yay’lar. Hayatınızı yeniden yapılandırmak ve sınırlarınızı yeniden çizmek zorunda kaldınız. Özel hayatınızla ilgili bazı testlerden geçtiniz, ilişkisi sağlam olan kişiler daha da güçlenerek devam ederken birçok Yay burcuda ayrılık kararı almak zorunda kaldı. Genel sağlığınızı da etkileyen Satürn sağlık sorunlarınıza daha çok zaman ayırmanızı ve ihmal ettiğiniz konulara önem göstermeniz konusunda sizi uyardı. Ayrıca fiziksel açıdan sizin daha fit ve formda olmanızı sağlamış olabilir kilo vermekte zorlanan Yay burçları eski kilosuna geri dönmüş olabilir. 

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte maddi ve manevi kaynaklarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Harcamalarınızı kısmak ve bütçe yapmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle para biriktirme konusunda zorlanan Yay burçları ciddi sınavlardan geçebilir. Yeni bir iş kurabilir, ortaklaşa çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. 

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. İş, çalışma, hizmet, sağlık ve günlük hayatınızı ilgilendiren evinizde hareket edecek olan Uranüs size ani fırsatlar sunabilir. Çalışma hayatınızdaki monotonluk artık sona eriyor. Ani iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Mevcut işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Mesleki açıdan kariyer değişikliği yapabilirsiniz. Özellikle sağlık açısından son derece dikkat etmelisiniz. Boyun, ense ve boğazla ilgili problemler görülebilir.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin eğitim, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, yabancılarla yapılacak ortaklaşa işlerde, basın-medya ve turizm, hukuki ve resmi işlerinizi ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. Eğitim hayatınızda tez, proje gibi sorumluluklarınızı tamamlayarak mezun olabilirsiniz. Hukuksal açıdan beklediğiniz bir dava lehinize sonuçlanabilir. Yurtdışında yaşamakla ilgili önceden yaptığınız girişimler varsa bunlarla ilgili neticelenmeler yaşayabilirsiniz. Hayata bakış açınız ve görüşlerinizle ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin kardeşler, yakın çevre, iletişim, eğitim ve ulaşım, evinizde gerçekleşecek. Yakın çevrenizle olan ilişkinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Alacağınız bu kararlar siz stresli durumlar yaratabilir. Yeni bir eğitime başlamak veya yarım bıraktığınız bir eğitime geri dönebilirsiniz. Kısa yolculuklara çıkabilir ve bakış açınızı değiştirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ayrıca ticari konularda önemli kazançlar elde edebilir, yeni anlaşmalar, imzalar gündeme gelebilir. Yeni bir araba almak isteyebilirsiniz.

 

10 OGLAKOĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak’lar öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum.  2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken kariyer hayatınızla ilgili önemli fırsatlarla karşılaştınız. Bazı Oğlak burçları terfi etti ve kendini mesleki anlamda daha çok geliştirdi. Önemli projelerde görev aldınız. Ve iş anlamında ufkunuzu açacak yeni insanlarla tanıştınız. 

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte sosyal çevre, arkadaş grupları, gelecek planları, davetler, organizasyonlar ve kariyer gelirleri alanında size güzel fırsatlar sunabilir. Gireceğiniz sosyal ortamlarda tanışacağınız yeni insanlar sayesinde arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Geleceğe dair umut ve hayalleriniz konusunda ise daha gerçekçi olabilir, hırs ve azimle ideallerini gerçekleştirme isteğinizde artabilir. Bu süreçte arkadaşlık ilişkilerinize daha çok dikkat etmeniz gerekebilir, problemli arkadaşlık ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Sosyal çevrenizi tamamen yenilemek isteyebilirsiniz. Özellikle kariyer gelirlerinizle ilgili olumlu artışlar yaşanabilir. Toplumsal fayda getirecek organizasyonlarda görev alabilirsiniz. Arkadaş çevreniz size maddi ve manevi açıdan destek olabilir. 

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin bilinçaltı, gizli sırlar, spritüel konular, gizli düşmanlar ve inzivaya çekildiniz evinizde hareket etmekteydi. Hayattan biraz daha izole olmak ve yalnız kalmak  istediniz, ruhsal açıdan ise kendiniz depresif ve mutsuz hissetmiş olabilirsiniz.

Satürn’ün burcunuza geçişi ile birlikte bu süreçten en çok etkilenecek olan sizler olacaksınız Sevgili Oğlak’lar. Hayatınızı yeniden yapılandıracağınız, kendi sınırlarınızı yeniden çizeceğiniz bir dönem başlıyor. Bekâr Oğlak’lar evlilik yolunda ciddi adımlar atabilir. Evli Oğlak’lar ise ilişkileri ilgili bazı sınavlardan geçebilirler. Fiziksel açıdan ise fit görünmek ve sağlıklı olmak sizin için önemli olacak.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Aşk hayatı, çocuklar, hamilelik, hobiler, riskli yatırımlar ve ailenizin sahip olduğu menkulleri ilgilendiren evinizde hareket edecek olan Uranüs size bu alanlarda önemli fırsatlar sunabilir. Aniden âşık olabilirsiniz, birçok Oğlak burcu kadını hamile kalabilir, bebek sahibi olabilir. Çocuklarınızla ilgili şaşırtıcı ve sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Şans oyunları, borsa gibi alanlarda beklenmedik gelirler elde edebilirsiniz. Kendi yeteneklerini konusunda daha özgür davranmak isteyebilir, hobinizi mesleğe dönüştürecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin borçlar, krediler, ödemler, nafaka, miras eş ve ortak gelirlerinden elde ettiğiniz evinizde gerçekleşecek. Kredi ve burs için yaptığınız başvurular sonuçlanabilir. Bir alacağını tahsil edebilirsiniz. Miras, nafaka gibi davalarınızda yaşanacak neticelenmeler lehinize sonuç verebilir.  Eşinizin gelirleri ile ilgili artışlar söz konusu olabilir, zam veya terfi alabilir.

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin maddi maddi ve manevi kaynaklarını ilgilendiren alanda gerçekleşecek. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik marjinal fikirlerinizi hayat geçirmek isteyebilirsiniz. İş arayışında olan Oğlak’lar arzu ettikleri işe kavuşabilirler. Gelir gider dengenizi yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizde kullanarak gelir elde etmenin yollarını arayabilirsiniz. 

11 KOVAKOVA BURCU:  Sevgili Kova ve yükselen Kova’lar öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum. 2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken eğitim, akademik çalışmalar, uzun yolculuklar, yabancılarla yapılacak ortak işlerde, basın-medya turizm, hukuki ve resmi işlerinizi ilgilendiren alanda size çok güzel fırsatlar sundu. Uzun yolculuklara çıkıp yeni yeleri keşfettiniz ve yabancı kültürden insanlarla tanışarak sosyal çevrenizi zenginleştirdiniz.

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi ile sizin toplumsal statü, prestij ve kariyer ilgili alanda size güzel fırsatlar sunabilir. Kariyer hayatınızda yükselebilir ve toplumsal açıdan tanınan bir insan olabilirsiniz. İş hayatınızda daha hırslı ve azimli olabilir, olabilecekleri önceden sezerek daha kontrollü bir şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı artabilir. İşinizden dolayı sık sık seyahat edebilirsiniz. İş hayatından memnun olmayan Kova’lar ise kariyerleri açısından büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayabilirler. Belki de hayal ettiğiniz mesleği yapmak için bazı şeylerden vazgeçmek ve artık özgürleşmek isteyebilirsiniz. Yöneticilerinizle olan ilişkilerinize de bu süreçte dikkat etmeniz gerekebilir, Jüpiter var olan sorunların daha da büyümesine neden olabilir. 

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin arkadaşlıklar, gruplar, sosyal çevre ve geleceğinizi ilgilendiren evinizde hareket etmekteydi. Arkadaşlık ilişkilerinizi sorguladınız, bazı arkadaşlıklarınızı bitirirken gerçek arkadaşlıklarınız güçlenerek devam etti. Gelecek kaygınız artmış ve hayata daha gerçekçi bakmanız hayal kurmanızı engellemiş olabilir. Satürn size geleceğinize düşünerek hareket etmeniz daha organize ve planlı olmanız konusunda dersler vermiş olabilir.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte kendinizi dış dünyaya kapatmak isteyebilirsiniz. Yalnız kalmaya, kendi düşüncelerinize odaklanmaya zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman kendinizi depresif hissedebilir, umutsuzluğa düşebilirsiniz, kendinizle yüzleşmeniz gerekebilir. 

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile, yuva, ebeveynleriniz, gayrimenkulleriniz ve içsel dünyanızı ilgilendiren evinizde hareket etmeye başlayacak olan Uranüs size bu alanlarda önemli fırsatlar sunabilir. Yaşadığınız yeri değiştirmek isteyebilirsiniz, ani bir kararla taşınabilirsiniz. Evinizle ilgili yeniliklere açık olabilirsiniz dekorasyonunu değiştirmek kendinize özgürlük alanı yaratmak isteyebilirsiniz. Ailesi ile yaşayan Kova burçları ayrı eve çıkmak tek başına yaşamak isteyebilir. Ailenizle olan ilişkinizde ise zaman zaman dalgalanmalar yaşanabilir.

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin ortaklık, evlilik ve taşınmaları ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. Özel hayatınızda yaşadığınız karamsarlıklar bitiyor ve artık bazı şeyleri kafanızda netleştirebilirsiniz. Evli veya ilişkisi olan Kova’lar ilişkilerini bitirme noktasına gelebilir. Bekâr Kova’lar ise ilişkilerinin de evlilik yolunda adım atmak isteyebilirler. Ayrıca uzun zamandır taşınmakla ilgili fikirleriniz varsa artık yaşamak istediğiniz yer konusunda daha net kararlar verebileceksiniz. 

15 Şubat’ta burcunuzun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin kişisel girişimleriniz, motivasyonlarınız, ikili ilişkileriniz, sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili evinizde gerçekleşecek. İlişkiler açısından sizi yepyeni bir dönem bekliyor. Bekâr Kova’lar yeni bir ilişkiye başlarken, ilişkisi olan veya evli olan Kova burçları ise ilişikleri ile ilgili önemli kararlar alabilirler. Fiziksel görünümünüzle ile ilgilisi yeniliklere açık olabilir, kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

12 BALIKBALIK BURCU:  Sevgili Balık ve yükselen Balık’lar öncelikle yeni yılın hayatınıza muhteşem güzellikler getirmesini diliyorum. 2017’yi kısaca değerlendirip 2018’de sizleri neler bekliyor detaylı bir şekilde değinelim. Jüpiter gezegeni Terazi burcunda hareket ederken eş ve ortak gelirlerinden yana güzel fırsatlar elde ettiniz. Finansal açıdan rahat bir yıl geçirdiniz. Miras ve nafaka yolu ile gelirleriniz arttı, harcamalarınız konusunda zaman zaman aşırıya kaçıp borçlanmış olabilirsiniz.

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte yükseköğrenim, kişisel gelişim, yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işler, hukuk, turizm ve uzun yolculuklar ilgili alanda size güzel fırsatlar sunabilir. Hayata bakış açınız, felsefeniz, inançlarınız ve değerlerinizle ilgili büyük bir değişim ve dönüşüm sizi bekliyor olacak. Bu zamana kadar inandığınız değerleri daha çok sorgulayabilirsiniz. Hayatın anlamı nedir ben neden bu dünyadayım bu zamana kadar bana öğretilenler doğru mu diye her şeyi sorgulayacak ve bilgiye daha şüphe ile bakacaksınız. Kişisel anlamda kendinizi zenginleştirmek en büyük isteğinizi olabilir. Özellikle din, felsefe, yükseköğrenim ve yabancı dil konusunda öğrenmeye çok açık olacaksınız. Yabancı ülkelere ve kültürlere olan ilginiz artabilir. Yabancı kültürden insanlarla tanışabilir çevrenizi genişletebilirsiniz. Uluslararası yapacağınız işlerde önemli şanslar ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Yabancılarla yapacağınız ortaklıklar ve imzalar gündeme gelebilir. Hukuksal olarak devam eden süreçleriniz varsa sizin lehinize olacak şekilde sonuçlanabilir.

Satürn gezegeni yaklaşık üç yıldır sizin kariyer, toplumsal statü ve prestij evinizde hareket etmekteydi. İş hayatınızda yoğun ve sıkı bir çalışma sürecine geçirdiniz. Organize olan ve disiplinli şekilde çalışan Balık burçları emeklerinin karşılığını aldı. Kimi Balık’lar terfi ederek kariyerlerinde başarılı oldular. Yöneticilerinizle olan ilişkinizde bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz.

Satürn’ün Oğlak burcuna geçişi ile birlikte sosyal hayatınızda kendinizi geri çekmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlık ilişikleriniz ciddi sınavlardan geçebilir. Ayrıca geleceğinizle ilgili artık ciddi kararlar almak, harekete geçmek ve planlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayallerden ziyade gerçeğin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Yapacağınız bu değişimler kariyer gelirlerinizde kalıcı gelirler elde etmenizi sağlayacaktır.

Uranüs gezegeni ise 15 Mayıs’ta Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 2026 yılına kadar Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevre, kardeşler, komşular, iletişim, eğitim ve kısa yolculuklar evinizde hareket etmeye başlayacak olan Uranüs size bu alanlarda önemli fırsatlar sunabilir. Yakın çevrenizle ilgili ani değişimler söz konusu olabilir, kardeşlerinizle olan ilişkinizde ani den ortaya çıkan ve ilişkilerin kopma noktası getirecek gelişmeler yaşanabilir. Sık sık kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Aklınız aniden gelen marjinal fikirleriniz olabilir, bilim ve teknolojiye olan ilginiz artabilir. Eğitim almak, kendinizi geliştirmek için seminer ve kurslara katılabilirsiniz. Sosyal medyada daha etkin olabilir, fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Ayrıca ticari açıdan beklenmedik gelişmeler, imzalar söz konusu olabilir. 

31 Ocak’ta yılın ilk Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerji verir. Ay tutulması sizin iş, çalışma, hizmet, sağlık ve günlük hayatınızı ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. Çalışma hayatınızla ilgili büyük değişimler sizi bekliyor. Terfi edebilir veya bölüm değiştirebilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili bilmediğiniz bazı bilgiler ortaya çıkabilir ve şaşırabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kontrollerinizi yaptırabilir, diyete veya spora başlayabilirsiniz. 

15 Şubat’ta Kova burcunun 27 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları hayatınızda başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Güneş tutulması sizin bilinçaltı, gizli sırlar, spritüel konular, gizli düşmanlar ve inzivaya çekildiniz evinizde gerçekleşecek. Daha çok içinize kapanmak, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maneviyatınızı güçlendirecek çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni kararlar alabilir, kafanızı kurcalayan meseleleri çözmek isteyebilirsiniz. Bu dönem yoga, meditasyon ve reiki gibi içsel enerjinizi dengeleyecek çalışmalara yönelebilirsiniz.

Hepinize hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir yıl diliyorum…


YORUMLAR

Solve : *
14 × 13 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.