DOLAR 32,568
EURO 34,8706
ALTIN 2425,733
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul online market siteleri! Online market uygulamaları!

İstanbul online market siteleri! Online market uygulamaları!
20.04.2020
A+
A-

İstanbul online market siteleri Koronavirüs COVID-19 virüsü ile birlikte talep patlaması yaşadı. Taleplere yeteşemiyorlar bununla birlkte her geçen gün daha fazla kişi ise müşteri listesine ekleneyor. Peki, İstanbul online market siteleri hangileri?

Bu ölümcül virüsün Türkiye’de görülmesi ile birlikte alışverişler mümkün olduğunca online döndü. Özellikle de 65 yaş üstü ve 20 yaş altında vatandaşların sokağa çıkması risk açısından yasaklandı. Market alışverişini evden yapmak isteyen birçok kişi arama motorlarından en iyi market sitelerini ve uygulamalarını araştırmaya devam ediyor.

İSTANBUL ONLİNE MARKET SİTELERİ!

1. GETİR

Online market alışverişi uygulamalarının en eskilerinden biri olan Getir uygulama ara yüzündeki kolay kullanımı ile dikkatleri çekiyor. Fiyat olarak diğer uygulamaların neredeyse hepsinden pahalı olan getir kaliteli hizmeti nedeniyle tercih edilen online market alışverişi uygulamaları arasında yer alıyor. Getir uygulamasının 4,90 TL gönderim ücreti bulunuyor.

2.İSTEGELSİN

İstegelsin 2017 yılında faaliyete giren bir online market alışverişi uygulaması. Ürün çeşitliliği, steril depolama ortamı ve hızlı servisiyle son dönemde dikkatleri çekti. Diğer firmalara göre uygun fiyatlı olması da istegelsin’in birçok kişi tarafından tam not almasını sağladı.

3.MİGROS SANAL MARKET

Online market alışverişi uygulamalarının başında Migros Sanal Market geliyor. Neredeyse en eski market hizmeti olan Migros Sanal Market, cazip kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Migros mağazalarını kullanan uygulamanın 5,90 TL getirme ücreti bulunuyor.

4.CARREFOURSA ONLİNE MARKET

Migros’un sanal marketinin ardından online market alışverişi pazarına CarrefourSA’da giriş yaptı. Online market mantığıyla yola çıkan ve tedariğini CarrefourSA marketlerinden yapan uygulama 4,90 TL sipariş ücreti bulunuyor.

5.A101

Ucuz ürün mantığıyla yola çıkan A101 marketleri aynı mantığı online şubelerine de uyguluyor. Tedariğini A101 marketlerden sağlayan uygulama, reel marketlerde yaptığı tüm indirimleri online marketlerinde de uyguluyor. A101 online market uygulamasının tek olumsuz yanı ise ürünlerinizi kargoyla gönderiyor oluşu. Bu nedenle ürünleriniz en az 1 gün sonra elinize ulaşmış oluyor.

6.HAPPY CENTER

Happy marketler zincirinin resmi uygulaması olan Happy.com.tr uygun fiyat seçenekleriyle dikkat çekiyor.

8.BAKKALDAN

Bakkaldan uygulaması son dönemde en çok rağbet gören uygulamalardan bir tanesi. Bakkaldan firmasının kendi depoları yok sadece çevredeki kayıtlı bakkallardan sizlere gönderim sağlıyor. Tıpkı YemekSepeti mantığıyla çalışan uygulama, size en yakın bakkalı gösteriyor ve alışveriş yapmanızı sağlıyor. Online ödeme ve kredi kartı seçenekleri de bulunuyor.

9.TAZE DİREKT

Sağlıklı beslenme mottosuyla yola çıkan Tazedirekt uygulaması steril ürün depolamasıyla dikkat çekiyor. Sebze ve meyvelerin en tazelerini sunan uygulamada organik reyonu da bulunuyor. Uygulamada 5,90 TL ürün getirme ücreti bulunuyor.

Marketlerden flaş tavsiye kararı! Çalışma saatleri…

Gıda Perakendecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aykaç, sağlıklı hizmet ve dengeli çalışma koşullarının sağlanması açısından GPD üyesi marketler için çalışma saatlerinin 10.00-20.00 arasında düzenlenmesi yönünde tavsiye kararı aldıklarını belirtti.

Gıda Perakendecileri Derneği (GPD) Yönetim Kurulu Başkanı Galip Aykaç, yaptığı yazılı açıklamada, toplum için çok önemli bir kamu görevini yerine getiren perakende çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi, marketlerde gerekli hijyen önlemlerinin eksiksiz uygulanması ve ürün tedariğinin aksamaması için çalışma saatlerine dair tavsiye kararı aldıklarını ifade etti.

Çalışan sağlığının ve yeterli dinlenme ile dengeli çalışma ihtiyaçlarının, yoğun halk talebinin kesintisiz karşılanması için önem taşıdığını aktaran Aykaç, şunları kaydetti:

“Aldığımız tavsiye kararı, üyemiz marketlerin 26 Mart Perşembe gününden itibaren çalışma saatlerini haftanın yedi günü 10.00 açılış ve 20.00 kapanış olarak düzenlemeleri yönündedir. Çalışanlarımızın işe geliş gidiş koşullarını, mağaza içinde oluşacak yoğunlukları, ürün tedarik süreçlerimizi ve market içi sağlıklı hizmet için genel hijyen çalışmalarını dikkate alarak bu kararı verdik. Müşterilerimizin acil ihtiyaçları haricinde evden çıkmamaya özen göstereceklerine ve alışverişleri için bu saatlere dikkat edeceklerine inanıyoruz. Market içinde ve dışında sosyal mesafe kuralına uyulmalı. Alınan tedbirler hem toplumun hem de market çalışanlarının sağlığının korunması açısından önemli.”

BİM MARKET AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

BİM Marketler Zinciri şubeleri sabah 09.00’da açılıyor ve akşam saat 21.00’de kapanıyor.

Açılış saati: 10:00
Kapanış saati: 20:00

A101 MARKET AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

A101 Marketler Zinciri şubeleri sabah 09.00’da açılıyor ve akşam saat 21.00’de kapanıyor.

Açılış saati: 10:00
Kapanış saati: 20:00

ŞOK MARKET AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

ŞOK Marketler Zinciri şubeleri sabah 09.00’da açılıyor ve akşam saat 21.00’de kapanıyor.

Açılış saati: 09:00
Kapanış saati: 21:00

CARREFOURSA AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

CarrefourSA Marketler Zinciri şubeleri sabah 09.00’da açılıyor ve akşam saat 22.00’de kapanıyor.

CarrefourSA açılış saati: 09.00 (AVM mağazalarının açılış saati 10.00)
CarrefourSA kapanış saati: 22.00

MİGROS AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

Migros Marketler Zinciri şubeleri sabah 09.00’da açılıyor ve akşam saat 22.00’de kapanıyor.

Migros açılış saati: 09.00
Migros kapanış saati: 22.00


YORUMLAR

Solve : *
26 − 17 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.