DOLAR 32,3288
EURO 35,0766
ALTIN 2298,806
BIST 8985,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Madalyonun yüzleri!

Kurumsal hayatta 18 yılını tamamlamış bir Sezgisel Şifa Gözlemcisi olarak sizlere madalyonun iki yüzünden de biraz bahsetmek istiyorum.

Kimya mühendisi olmayı, sadece İstanbul Teknik Üniversitesi olduğu ve puanım tuttuğu için istemiştim, henüz 16 yaşındaydım. Böyle yetersiz kriterlerle hayatımın geri kalanını etkileyecek önemde bir karar almış olduğum gerçeği, uzun yıllar beni rahatsız etti. Ama o zamanki koşullar gereği, aldığım bu karardan ötürü kendim haricinde kimseyi sorumlu tutmayışım da takdire şayandı, çünkü hayatımın sorumluluğunun tamamen bana ait olduğu bilinci daha o yaşta bende vardı.

Ancak farkındalık yolunda katedilen yol, bazen öyle uzun, öyle dolambaçlı olabiliyor ki, bu uğurda bir arpa boyu yol alabilmek için dahi bazen yıllarımızı tüketmek zorunda kalıyoruz. 2009’da, lojistik sektöründe, yoğun bir operasyonla yürüttüğüm işimin beni en bunalttığı dönemde Reiki, evrensel yaşam enerjisi ile tanıştım. Bir ruhum olduğunu belki de en derinden ilk farkedişim bu tanışmaya dayanır. Kendim adıma söyleyebilirim ki, 2009’dan yani 35 yaşımdan itibaren, önce yakın çevreme, başta kızıma, sonra da adım adım başkalarına ışık tutma ve onlara yaşama sevincim üzerinden ilham kaynağı olma deneyimlerim, ruhumla yolculuğumun en kolaylaştırıcı vesileleri oldu. O yıla kadar yaşadığım depresiflik, stres, karmaşa, tekrarlayan boyun fıtığı, öfke patlamaları ve kırgınlık içeren tüm deneyimlerimin, hayatımın sonraki yıllarına hazırlık süreci olduğunu idrak ettim. Tüm deneyimlerimi, saygıyla onurlandırmayı öğrendim. Sihir diye bir şey vardı ve bu Yaratıcı’dan bize muhteşem bir hediyeydi. Yeter ki günlük hayat telaşı arasında biz bu deneyim için kendimize izin verelim.

2012 yılında farkındalık yolunda önemli bir adım daha atarak NLP ve KOÇLUK üzerine eğitimler aldım ve böylece batının bilinçaltı dönüşüm tekniği ile uzak doğunun kadim ruhsal öğretsini birleştirme imkanı buldum. Yıllar içinde gittikçe kangrenleşen kariyerimdeki tıkanıklığı, sentezlediğim bir dizi bilinçaltı çalışması sonrasında kısa sürede çözdüm ve kendimde yarattığım fark sayesinde, başka bir firmaya yönetici olarak transfer oldum. 

2016 yılında yolumun ThetaHealing® denen ve hayatımdaki her şeyi iyiye güzele doğru hızla dönüştüren bir meditasyon tekniği ile tanıştım. 3 yıl kadar hem kurumsal hayatı hem de spiritüel alandaki çalışmalarımı dengeleyerek bir arada yürüttüm ve 2019 yılının Ağustos ayında kurumsal hayattan istifa ederek tam zamanlı bir Sezgisel Şifa Gözlemcisi olma yolundaki ilk adımımı attım. Her zaman her şeyde olduğu gibi, yine bütünün hayrına olmasını diliyorum. 

Yıllar içinde edindiğim içgörü kapsamında, firmalarda genel olarak dikkatimi çeken eksikliklerin başında, çalışanlara sunulan koçluk eğitimlerinin ve motivasyon seminerlerinin ruhsal perspektiften yoksun kalmaları geliyor. Pozisyonu ve nedeni ne olursa olsun, bir çalışan eğer firmada uyumsuzluk yaşıyorsa, bunun mutlaka bilinçaltı nedenleri olduğu dikkate alınmalı ve kişi ayırımı yapmadan, belli aralıklarla tüm firma çalışanlarına, bilinçaltı farkındalıkları kazanmaları ve birlik bilincinin geliştirilmesi adına, konusunda uzman yetkililerin sunacağı özel atölye çalışmaları organize edilmeli. Firmalar, motivasyon artırma amacıyla, yılın belirli dönemlerinde etkinlikler düzenliyor. Bu etkinliklerin içine, az önce bahsettiğim spiritüel kökenli bilinçaltı farkındalığı çalışmalarının da dahil edilmesini öneriyorum. 

Her iki alanda da tecrübe ve perspektif sahibi birisi olarak hazırladığım Bolluk Bereket Atölyesi’nin bu alanda önemli bir eksiği telafi eder nitelikte olduğuna inanıyorum. 

Covid salgını kapsamında yaşamakta olduğumuz sosyal izolasyon çerçevesinde, bu çalışmalara şu an daha fazla ihtiyaç duyulduğunu bilerek, çalışmalarımı geçici bir süre için online yürütüyorum. İnsanlığın yeni bir düzene, döneme hazırlanışına katkı olmaya niyetle kurumsal alanda da online çalışmalara açık olduğumu, burdan sevgiyle paylaşmak istiyorum. 

Sevgi ve ışıkla teşekkürlerimi sunuyorum, 

Beyhan Yıldırım 

ThetaHealing® ve USUI Reiki Eğitmeni 

Sezgisel Şifa Gözlemcisi 

Iletişim : 0532 520 86 00


YORUMLAR

Solve : *
30 ⁄ 15 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.