DOLAR 32,3671
EURO 34,9565
ALTIN 2325,477
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SCIO Kuantum Biofeedback ile dengeli ve enerji dolu bir yaşamın keyfini sürün

05.05.2019
A+
A-

Dünyada 30 yıllık bir geçmişi olan Türkiye’de ise 10 yılı aşkın bir süredir uygulanmakta olan bu yöntem ülkemizde daha çok biorezonans ismiyle  biliniyor.

Biorezonans başlığında ise genellikle sigara bırakma ve kilo verme gibi uygulamalarıyla tanınıyor. Bugünkü yazımızda ise SCIO Kuantum Biofeedback olarak bilinen biorezonans yöntemini ele alacağız.

 

SCIO ismi aslında cihazla birlikte kullandığımız programın isminin kısaltmasından geliyor. SCIO kelimesinin açılımı ise Scientific Consciousness Interface Operations System şeklinde olmaktadır.

 

Kuantum Fiziği evrendeki her şeyin enerjiden oluştuğunu söylemektedir. Bu bağlamda gerek fiziksel gerekse ruhsal açıdan olsun insan sağlığındaki sorunlar enerji dengesinin bozulmasından kaynaklanmaktadır. Enerji dengesini tekrar ideal haline getirdiğimizde sağlığımızı tekrar kazanmamız mümkün hale gelmektedir. İnsan bedeni kendi kendini onarım mekanizmasını sahip olmakla beraber yaşlanma, stres, toksinler, yetersiz beslenme, travmalar ve benzeri faktörler gibi nedenlerle zaman içerisinde kendini onaramayacak duruma gelebilmektedir. İşte bu noktada SCIO ile yaptığımız uygulama sonucunda insan bedeninin kendi kendini onarım mekanizması tekrar aktif hale gelmekte ve kişi tekrar sağlıklı bir yaşama kavuşabilmektedir.

 

SCIO sistemini diğer biorezonans sistemlerinden ayıran en önemli farklardan biri spiritüel çalışmalarına imkan veren bir altyapısının bulunmasıdır. Örneğin SCIO ile Karma temizliği ve Regresyon terapisi de yapılabilmektedir.

 

SCIO sistemi ile tanışmam 2014 yılında bir yakınımın fiziksel sağlık ve ruh sağlığı açıdan oldukça zor günler geçirdiği ve çözüm arayışında olduğumuz bir dönemde gerçekleşti. Yaşadığı sağlık sorunlarını çözebilmek için pek çok farklı uzmandan destek almamıza rağmen hiçbir ilerleme kaydedememiştik. Bilgisine çok güvendiğim yakın bir arkadaşım SCIO sisteminden yararlanabileceğimizi söyledi ve bizi seans için bir arkadaşına yönlendirdi. Hemen arayıp randevu aldık ve seansa gittik. İlk seanstan itibaren gördüğümüz hızlı değişim ve olumlu gelişmeler bende de merak uyandırdı ve deneyimlemek için ben de bir seans aldım. Seans sırasında gerçekleşen ve sonrasında da devam eden mutluluk, huzur ve iyilik hali ve kendini enerjik hissetme durumu gerçekten eşsiz bir deneyim. Bütün bunlara 1,5 saatlik bir  SCIO seansı ile ve sadece koltukta oturmanızı gerektiren konforlu bir deneyimle sahip olmak ise bu sistemin benzersiz kılan yönlerden sadece biri. Benim SCIO sisteminin en sevdiğim yanlarından bir tanesi de seans boyunca yapılan her uygulamayı programın görsel ara yüzünden oldukça detaylı verilerle ve grafiklerle takip edebilmeniz. Sadece bunları görmek bile kişiye inanılmaz bir farkındalık kazandırabiliyor.

 

Seansın bir cihaz aracılığıyla gerçekleştirilmesi seansı alacak kişide ilk etapta bir merak ve heyecan uyandırsa da seans sırasında genellikle herhangi bir şey hissedilmediği için cihaza bağlı olduğunuzu bile unutuyorsunuz.

SCIO sistemi özellikle bilinçaltındaki inanç kalıplarının tespiti ve değiştirilmesinde de çok etkili bir role sahip. Örneğin parayla ilgili olumsuz inançlarla ilgili yaptığım çalışmalarda ilk seanstan itibaren kişinin bu inancının değiştiğine ve verdiği hizmet karşılığında hak ettiği parayı rahatlıkla talep edebildiğine ve aldığına şahit oldum.

 

SCIO seanslarım sonrasında danışanlarımın daha sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam sürmelerinin yanı sıra kariyerlerinde, özel yaşamlarında, hayatlarında tıkandıkları noktalarda, parasal konularda çok hızlı ve olumlu gelişmelerin olduğuna defalarca şahit oldum.

 

Siz de SCIO  deneyimi yaşamak isterseniz aşağıda paylaştığım web sitem üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Tamer Akın

www.tamerakin.com

https://www.instagram.com/tamerakin34


YORUMLAR

Solve : *
26 ⁄ 13 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.