DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

JCI Türkiye ve Faselis’ten işbirliği

17.10.2016
A+
A-

JCI Türkiye ve Faselis’ten işbirliği

Dünya çapında faaliyet gösteren Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği sosyal sorumluluk misyonuyla ürettiği projelerine gerçekleştirdiği işbirlikleriyle devam ediyor. Proje ve çalışmalarıyla farkındalık yaratmayı amaçlayan JCI Türkiye, medya ilişkileri yönetimi alanında Faselis ile anlaştı.

 

 

Konuyla ilgili mutluluklarını dile getiren JCI Türkiye Başkanı Özge Özkan Kızanlık şunları söyledi:

“Uluslararası bir organizasyonun parçası olan, Türkiye’de Genç Liderler ve Girişimciler ( JCI ) Derneği ismi ile faaliyetlerine devam eden, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Derneğimiz 2015 yılında 100.yılını tamamlamış bir dernektir. Dernek üyelerimiz 20-40 yaş aralığında olan üyelerden oluşmakta ve hepimiz gönüllü olarak aktif vatandaş olamaya gayret ediyoruz. Şu anda 26 şubemiz 3 temsilciliğimiz ile Türkiye’nin farklı illerinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Faselis sayesinde tüm çalışmalarımızı medya ile paylaşma fırsatı yakaladık. Derneğimizin bilinirliliğine çok büyük etkisi oldu. Başta Aydın Bey olmak üzere tüm Faselis ekibine JCI Türkiye adına verdikleri destek için teşekkür ederim.”

 

Faselis CEO’su Aydın Sün şunları söyledi:

“Sekiz yıl önce bu topraklarda başladığımız serüvenimiz Faselis’i halkla ilişkiler ve medya profesyonelleri arasında global bir köprü haline getirme hedefiyle işimizi önce Hollanda ve Güney Afrika’ya şimdi de Amerika Birleşik Devletleri’ne taşıdı. JCI gibi global ölçekte çok yaygın bir sivil toplum kuruluşluna destek olmak hem bizim koyduğumuz globalleşme sürecimize hem de JCI’ın tüm dünyada kabul gören yaklaşımının Türkiye’ye önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz.”

 

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Hakkında

Junior Chamber International (JCI), dünya çapında 114’ün üzerinde ülkeden yaklaşık 169.000 gencin (20 – 40 yaş arası) yaşlarındaki üye genç liderlerin bir arada bulunduğu küresel bir platformdur. Amacı üyelerine liderlik vasıfları ve toplumsal bilinç kazandırarak yaşadıkları toplumda pozitif değişimi sağlamalarına destek olmak ve yerel, ulusal, küresel proje ve aktiviteler aracılığı ile JCI üyelerinin know-how’larını paylaşmasını sağlamaktır. “Aktif gençler için önde gelen küresel network olmak” vizyonuna odaklanan JCI üyeleri, “Gençlerin yetişmesi için fırsatlar sunarak toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak” misyonunu gerçekleştirmek için çalışmaktadırlar. JCI’ın proje ve aktivitelerini destekleyen milyonlarca üyesi bulunmaktadır.

 

Faselis Hakkında

2008 yılında halkla ilişkiler ajanslarının medya ilişkileri süreçlerini kolaylaştırmak ve daha verimli hale getirmek için kurulan Faselis, Türkiye pazarında ulaştığı büyük başarısını global ölçekte tekrarlamak için öncelikle Hollanda ve Güney Afrika pazarlarında faaliyete başladı. Faselis, dünya halkla ilişkiler endüstrisinin en büyük parçası olan Amerika Birleşik Devletleri’de faaliyete başlamak için de San Francisco ofisini faaliyete geçirerek çalışmalarına hız verdi.


YORUMLAR

Solve : *
11 + 4 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.