DOLAR 32,3233
EURO 35,0646
ALTIN 2282,474
BIST 9009,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Keytorc dünya bilişim sektörüne damga vurdu

26.09.2016
A+
A-

İngiltere merkezli Test Magazine, Keytorc’u yazılım testi alanında dünyanın önde gelen 20 şirketi arasında gösterdi. Dergideki tanıtım yazısında, Keytorc’un güçlü referanslarına ve 20 ülkede proje geliştirdiğine vurgu yapıldı.

 

Yazılım testi konusunda dünyanın en saygın yayınları arasında yer alan İngiltere merkezli Test Magazine, Keytorc’u önde gelen 20 test hizmeti şirketinden biri olarak gösterdi. Dergi, Keytorc’u okuyucularına tanıttığı yazıda, 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren şirketin müşterilerinin en az hata ve en yüksek performans ile çalışan bilgi teknolojileri çözümlerine en az maliyet ile sahip olmalarını sağlamak için çalıştığına dikkat çekti. Yazıda ayrıca, Keytorc’un bankacılık, sigorta, telekom ve BT gibi sektörlerden güçlü referanslara sahip olduğu ve dört kıta üzerinde 20 ülkede proje geliştirdiği vurgulandı.

 

Sektörün yakından takip ettiği prestijli bir yayının dünya çapında belirlediği bir listede yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Keytorc Yönetici Ortağı Barış Sarıalioğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi, Türkiye, yazılım ve yazılım testi alanında know-how ihraç eden nadir ülkelerden biri konumunda bulunuyor. Türkiye’de doğan bir marka olarak Keytorc’un Test Magazine’in listesinde yer alma başarısını göstermesinin de ülkemizin bu alandaki gücünü bir kez daha açıkça ortaya koyduğuna inanıyoruz” dedi.

 

Keytorc hakkında:

2005 yılından beri faaliyet gösteren Keytorc, yazılım test otomasyonu, performans testleri, mobil uygulama testleri, test olgunluk seviyesi ölçümü ve test veri yönetimi gibi katma değerli test hizmetleri konusunda danışmanlık vermektedir. Keytorc, bilgi teknolojileri alanında farklı sektörlerde ve farklı ölçeklerdeki faaliyet gösteren firmalara test danışmanlık hizmetinin yanı sıra; test dış kaynak kullanımı, merkezi test organizasyonu kurulumu ve yazılım test araçları seçimlerinde de yardımcı olmaktadır.


YORUMLAR

Solve : *
29 − 13 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.