DOLAR 32,3311
EURO 35,0645
ALTIN 2285,371
BIST 8973,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rusya’dan Home&Tex fuarına ziyaretçi akını bekleniyor

16.10.2016
A+
A-

Ev tekstili ile dekorasyonuna ait tüm ürünlerin bir arada sergilendiği Home&Tex Fuarı, 26-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. CNR EXPO Yeşilköy’de organize edilecek fuarla ilgili bilgi veren TETSİAD Başkanı Ali Sami Aydın, Home&Tex’in Rusya ile iyileşen ikili ilişkiler sonrası düzenlenecek ilk ev tekstili fuarı olduğuna dikkat çekerek, Rusya’dan 1000’in üzerinde alıcının geleceğini söyledi.

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek Home&Tex ‘Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı’ 26-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. CNR Holding Kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) iş birliğinde gerçekleştirilecek ev tekstili ve dekorasyonuna ait her türlü ürünün yer aldığı fuar, 600 markanın katılımı ile organize edilecek. CNR EXPO Yeşilköy’de 40 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek Home&Tex Fuarı, Almanya, Fransa, İtalya, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinin de içinde bulunduğu 96 ülkeden gelecek alıcıları ağırlayacak. Fuarda ev tekstili ve dekorasyon sektöründe söz sahibi ülkelerden gelecek profesyonel ziyaretçilere, ev tekstili ve dekorasyon dünyasındaki son gelişmeler ve trendler tanıtılacak.

 

“Fuar iç piyasayı hareketlendirecek”

Home&Tex Fuarı’nın Rusya ile iyileşen ikili ilişkiler sonrası düzenlenecek ilk ev tekstil fuarı olduğuna dikkat çeken TETSİAD Başkanı Ali Sami Aydın, şöyle konuştu: “Home&Tex’e Rusya’dan 1.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçi gelecek. Fuar, sektörün ihracat pazarlarını genişletmesine katkı sağlamasının yanında, iç piyasanın hareketlenmesini de sağlayacak.”

 

Yoğun ilgi bekleniyor

Perdeden döşemelik kumaşa, uyku ve yatak odası ürünlerinden dekorasyon ürünlerine, duvar kaplamalarından yer kaplamalarına kadar ev tekstili ile dekorasyonuna ait tüm ürünlerin bir arada sergilendiğini Home&Tex Fuarı’na binlerce yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

 

Bilgi için: Serap Öztürk-0539 5929146-0212 2224781


YORUMLAR

Solve : *
25 + 1 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.