DOLAR 32,5908
EURO 34,8747
ALTIN 2492,783
BIST 9692,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Epic Games ücretsiz oyunları neler? Epic Games bugünün ücretsiz oyunu nedir?

Epic Games ücretsiz oyunları neler? Epic Games bugünün ücretsiz oyunu nedir?
24.12.2020
A+
A-

Epic Games ücretsiz oyunları neler? Sorusu oyunseverler tarafından merak ediliyor. Epic Games Store yeni yıl nedeniyle müjdeli bir haber verdi. Epic Games 17 Aralık 2020 tarihinden itibaren 15 gün boyunca herkese yeni yıl hediyesi olarak ücretsiz oyun dağıtacak. Peki, Epic Games ücretsiz oyunları neler? İşte Epic Games günün ücretsiz oyunu…
Epic Games ücretsiz oyunları neler? Epic Games bugünün ücretsiz oyunu nedir?

Epic Games ücretsiz oyunları oyunseverlere sunmaya başladı. Epic Games, her bir oyunu indirmek için 24 saat süre tanıyor. Bu 24 saatlik zaman diliminde ücretsiz oyunu kütüphanenize eklediğinizde ise sonsuza kadar sizin olacak. Cities: Skylines oyununu şuan ücretsiz indirmek mümkün. Ayrıca 24 saat sonra gizemli bir oyun daha kullanıma açılacak.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLAR NELER?

Epic Games ücretsiz oyunları 17 Aralık tarihinde belli olacak ancak Epic Games ücretsiz oyunlar listesi şimdiden internete sızdı. Her ne kadar kesin bir bilgi olmasa da şu oyunların ücretsiz olacağı iddia ediliyor.

Shift Delete’in haberine göre; The Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Assassins Creed Origins gibi kült ve pahalı oyunlar yer alıyor.

Oyunların ücretsiz verileceği tarihler de yer alıyor ancak doğruluğunu görmek için 2 gün daha beklemek gerekecek. GTA 5 gibi dünyaca bilinen bir oyunu ücretsiz veren Epic Games’in bu listedeki oyunları sunması da büyük bir sürpriz olmayabilir.

Epic Games, Far Cry 5, Hitman 2 ve Resident Evil 7 gibi yapımı iyi olan oyunları ücretsiz olarak sunarsa, GTA 5 ile edindiği geniş oyuncu kitlesini daha da geliştirecek.

EPİC GAMES GÜNÜN ÜCRETİZ OYUNU: Tropico 5

Tropico 5

Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan popüler “diktatörlük simülasyonu” serisinin yeni oyununda Tropico ulusunun adasına geri dön. Hanedanlığını koloniler döneminin başından 21. yüzyıla kadar yönet, gelişmiş ticaret mekanikleri, teknolojiler, bilimsel araştırmalar, keşif gibi yepyeni mücadelelere gir ve Tropico tarihinde ilk kez 4 oyuncuya kadar ortak ve rekabetçi olarak ÇOK OYUNCULU oyna.

Özellikler

Devirler – Hâkimiyetine koloniler döneminde başla, Dünya Savaşları ve Büyük Buhran’dan alnının akıyla çık, Soğuk Savaş döneminde aktif bir diktatör ol ve ülkeni modern zamanlara ve ötesine taşı. 19. yüzyıldan 21. yüzyıla, her devirde farklı zorluklar ve fırsatlar bulunuyor.

Hanedanlık – El Presidente’nin geniş ailesinin her üyesi adada bulunuyor ve bir lider, yönetici, elçi ya da general olarak atanmayı bekliyor. Hanedanlığının her üyesini değerlendir, onlara yeni özellikler kazandır ve onları elindeki en değerli kaynaklara dönüştür.

Araştırma ve Yenilenme – Yeni binalar, teknolojiler ve kaynaklar keşfederek ulusunu ilerlet. Eski binalarını daha etkin modern binalara dönüştür.

Gelişmiş ticaret sistemi ve ticaret filosu – Küresel bir ticaret filosu kur ve gemilerini komşu adalardaki güvenli ticaret yollarına ya da dünyanın süper güçlerine yollayarak hem ihracat hem de ithalat yap.

Adanı keşfet – Sis perdesinin arkasında neler olduğunu keşfet. Değerli kaynaklar bul ve antik uygarlıkların kalıntılarını keşfet.

Yepyeni bir görünüş – Tropico 5’e eşsiz bir görsel kimlik kazandırmak amacıyla tüm görseller yeniden tasarlandı. Her çağa ait 100 bina arasından seçim yap.


YORUMLAR

Solve : *
6 + 13 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.