DOLAR 32,3613
EURO 34,963
ALTIN 2325,441
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tatile çıkmadan önce hangi sigortaları yaptırmalısınız?

Tatile çıkmadan önce hangi sigortaları yaptırmalısınız?
31.12.2019
A+
A-

Tatilciler unutmamaları ve dikkat etmeleri gereken şeylerin başında Seyahat Sağlık Sigortasının geldiğini hatırlatmak istedik. Bu kapsamda yazın hangi sigortaların yaptırılması gerektiğini sizler için 5 madde halinde sıraladık…

TATİLDE HANGİ SİGORTALARI YAPTIRMALIYIZ?

1- Yolda meydana gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmak için trafik ve kasko sigortasını yaptırmayı ihmal etmeyin. Mevcut poliçenizin gününü kontrol edin. Kasko ve trafik sigortalarının vade tarihi gelmişse, tatile çıkmadan önce mutlaka yenileme yaptırın.

2- Tatilinize uçak ile gidecekseniz uçak biletiniz de sigorta güvencesi altına alınabiliyor. Tatil tarihlerinizde meydana gelecek mecburi değişiklikler nedeniyle biletinizi anında iptal ettirmeniz mümkün.

3- Tatile çıkarken Seyahat Sağlık Sigorta’nızı mutlaka yaptırın. Özellikle kısa süreli tatillerde kişilerin başına gelebilecek birçok riske karşı koruma sunan seyahat sağlık sigortası yaralanma ve hastalık nedeniyle yurtiçinde ve yurtdışında tıbbi tedavi teminatı dahil olmak üzere sigortalıya çok önemli kolaylıklar sağlıyor.

4-Evlerimizde bizleri bekleyen tehlikeler hep var. Yaz aylarında belki de uzun tatiller için evinizi kapatıp gideceksiniz. Özellikle bu dönemlerde hırsızlığa karşı konut sigortası yaptırarak aklınızın evinizde kalmasını önleyebilirsiniz.

5-Hareketli bir tatil geçirmek ve tehlikeli sporlardan bazılarını yapmak istiyorsanız kendinizi yine sigorta ile güvenceye alabilirsiniz. Eğer ekstrem sporlara meraklı değilseniz kendinizi ferdi kaza sigortalarıyla güvence altına almanızı öneririz. Prim miktarı ekstrem sporlar sigortasına göre düşük olan Ferdi Kaza Sigortası sigortalının masraflarını hafifletiyor (Posta)


YORUMLAR

Solve : *
2 × 22 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.