DOLAR 32,3224
EURO 35,0797
ALTIN 2307,762
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

03-09 Şubat 2020 haftalık astroloji yorumu!

Değerli Dostlarım,

Ortalığı tozu dumana katan ve bitmek bilmeyen bir Ocak ayından sonra, biraz daha aklı salim düşünüp davranabileceğimiz bir aya geçiyoruz. Şubat ayında gökyüzünün de destekleyici etkisiyle biraz daha önümüze, geleceğe bakma şansımız olacak.

Her zaman dediğim gibi astrolaojide iyi-kötü yoktur, gökyüzü destekleyici ise tadını çıkarıp, daha motive olarak ileri atılabilirzi, eğer zorlayıcı durumlar varsa da ya doğru zamanı bekleriz ve o zamana kadar hazırlığımızı yaparız, ya da tedbirimizi alır zorlayıcı süreçten dahha güçlenmiş olarak çıkarız.

Bu haftaya gelecek olursak; Güneeşin Kova burcundaki hareketinin etkilerini iyiden iyiye hissetmeye başlayacağız. 9 Şubatta Kova-Aslan aksında oluşacak Dolunayın etkilerini hafta ortasından itibaren hissetmeye başlayacağız. Bu dönemde varsa çocukllarımız ön plana çıkacak, onların hayatlarında bir dönem kapanıp yeni bir dönem açılabilir. Yine Dolunay özel hayatımızı ve arkadaş çevremiz ile ilişkilerimizi etkileyecek, ortam değişiklikleri olabilr, arkadaşlıktan özele dönüşen bir ilişkiye başlama ya da tam tersi “arkadaş kalma”ya dönüşen bir ilişki durumu olabilir.

Merkür hafta başında Balık burcuna geçecek. Bu dönemde hayal gücümüz ve yaratıcılığımız artarken bir yandan da aklımızın değil kalbimizin sesini daha çok dinlemeye başlayabiliriz. Bu durum özellikle 5 Şubatta oldukça ön plana çıkacak. Diğer taraftan bu içe dönüklük biraz karamsar ve evhamlı yapabilir bizi, iletişim kurmaktansa kafamızın içinde konuşmaya başlayabiliriz.

Yine  7 Şubatta Koç burcuna geçecek Venüs, hem özel hayatta hem de iş hayatında harekete geçmek için doğru zaman. Ataletin yerini hiperaktivite alabilir. Ancak bu dönemde ilişki ve para konularında, hızlı ve ani kararlar alırken bencil davranabilir, sadakat duygumuz zayıflayabilir, başladığımız iş ya da ilişkileri aynı hızla da sonlandırabiliriz.

Gökyüzünün burçlarınıza  etkilerini ayrıntılı burç yorumlarınızda okuyabilirsiniz. Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın.  Kişiye özel analizler için ise instagram: Castro-by_ck hesabından ya da 0532 2928200 numarasından randevu alabilirsiniz.

İyi haftalar,

Castro_by_ck ( Cemal Karayormuk)

Yıldız Tablosu:

PAZARTESİ **
SALI ***
ÇARŞAMBA ***
PERŞEMBE ***
CUMA ****
CUMARTESİ ****
PAZAR *****

Koçlar ve Yükselen Koçlar

02-09 Şubat 2020

Sevgili Koçlar,

Oldukça yoğun ve sosyal bir haftaya giriyorsunuz. Burcunuza giren Venüs bir yandan çekiciliğinizi artırırken bir yandan da Saturn ile yaptığı olumlu açı, iş yerinde ön plana çıkacağınızı, farklı fikr ve yaklaşımlarınızla popülarite kazanacağınız, bunun sonucu olarak da kalıcı başarılar için yolunuzun açılacağını gösteriyor. Özel hayatınızda da hareketlilik sözkonusu, özellikle haftasonuna doğru oluşacak Dolunay’ın etkisi ile sosyal çevrenizden biriyle yakınlaşabilir, hatta kalıcı bir ilişkiye dönüşebilir. Ya da halihazırda ilişkiniz var ise sizden kaynaklanan sebeplerle ilişkiniz bitebilir. Ancak bitiş daha çok dönüşüm şeklinde olacak, ilişkiniz başka bir formatta sürecektir.

Boğalar ve Yükselen Boğalar

02-09 Şubat 2020

Sevgili Boğalar,

Haftanın ilk bölümünde sosyal çevrenizle, özellikle profesyonel hayattaki arkadaşlarınızla iletişiminiz yoğun olacak. Yeni ve farklı projeleri, aklınızdaki planları arkadaşlarınızın da desteği ile hayata geçirebilecek, bunun sonucu olarak da gelirlerinizde artış olabilecektir. Hafta ortasından itibaren biraz kendinizi geri plana çekebilirsiniz, iç dünyanızı zenginleştirmek için çeşitli çalışmalara başlayabilirsiniz. Duygusallığınızın ve algılarınızın yüksek olacağı bir dönem. Haftasonundaki Dolunay’ın da etkisiyle evinizle, ya da ailenizle ilgili yeni kararlar alabilir, değişiklik planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Yine bu dolunay kariyerinizle ilgili bazı bitişlere ya da değişikliklere de vesile olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

02-09 Şubat 2020

Sevgili İkizler,

Özellikle iş hayatınızda gözönünde olacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Pazartesi gününde kariyer evinize geçen yönetici gezegeniniz Merkür sayesinde önümüzdeki 2 hafta boyunca grek fikirlerinizle gerekse olaylara farklı yaklaşımınızla oldukça ön plana çıkacaksınız. Bu dönemde Venüsün de etkisisyle özellikle çalışma arkadaşlarınızdan maddi manevi destek alacaksınız. Yine hayatınızla ilgili değiştirmek istediğiniz konularda da yakın çevrenizin desteğni göreceksiniz. Attığınız adımlar etkili ve kalıcı olacak. Haftasonuna doğru Dolunay’ın etkisiyle uzaklarda yaşayan akrabalarınız ya da arkadaşlarınızla ilgili haberler alabilir, onlarla ilişkilerinizi gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. İletişim kazalarına karşı dikkatli olun.

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler

02-09 Şubat 2020

Sevgili Yengeçler,

Haftaya başlarken biraz kafanızı dinlemek isteyebilir, özellikle hafta ortasına kadar evden çıkmak, bir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Bu süre zarfında meditasyon, dua vb. uğaraşlarla iç dünyanızda huzuru arayabilirsiniz. Çarşambadan itibaren kendinizi toparlayıp ortamlara dalacaksınız. Venüsün kariyer evinize geçmesiyle beraber, bu hafta yapacağınız işlerde, iş ortaklıklarında ve sözleşmelerde uzun süreli ve kalıcı sonuçlar alabileceksiniz. Dolunay’ın da yardımı ile yapacağınız anlaşmalar maddi olarak da yeni kapıların açılmasını sağlayacak. Ancak bu arada geçmişten gelen ve  atlanmış ödemeler, vergiler canınızı sıkabilir. Kredilerinizi kapatmanız,  vergi, fatura vb ödemelerinizi yapmanız için uygun bir dönem.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

02-09 Şubat 2020

 

Sevgili Aslanlar,

Bu hafta burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek. Yani hem kendinizle hem de hayatınızdaki insanla ilgili gelişmelerin olacağı bir dönem, görünüşünüzü, stilinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Hayatınızdaki insanla nereye doğru gideceğinizi değerlendirip, ya tamam ya da devam diyebilirsiniz. Yine varsa çocuklarınızla ilgili planlarınızı hayata geçirebileceğiniz bir dönem. Diğer yandan iş hayatınızla ilgili radikal kararlar alabileceğiniz, değişiklik yapabileceğiniz bir haftadasınız, varsa böyle kararlarınızı sonraki haftalara bırakmamanızı öneririm. Venüsün de desteği ile alacağınız kararların olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek. Çünkü,gelecek haftadan itibaren yavaştan etkili olacak Merkür retrosunun etkisiyle planlarınız aksayabilir.

Başaklar ve Yükselen Başaklar

02-09 Şubat 2020

Sevgili Başaklar,

Tipik bir Başak haftası sizi bekliyor, yani iş, iş ,iş… Hafta ortasına kadar deyim yerindeyse başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Özel hayatınız da hareketleniyor, bu dönemde hayatınıza çok farklı, birisi hayatınıza girebilir. İşin enteresan tarafı, bu kişi ile ilişki başlangıçta tamamen geçici gibi görünse de kaşla göz arasında ciddileşebilir, kalıcı olabilir. Diğer yandan Pazar günü gerçekleşecek Dolunay etkisini hafta ortasından itibaren gösterecek. Hem bedensel hem de ruhsal sağlığınızla ilgili biraz hassas bir dönem. Sağlığınıza dikkat edin. Yine ortaya çıkacak sırlar ve haberler hayatınızda bitişlere sebep olabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler

02-09 Şubat 2020

Sevgili Teraziler,

Yoğun bir iş haftası sizi bekliyor. Bu hafta alacağınız tedbirler, atacağınız tedbiler hem Merkür retrosu öncesi elinizi güçlendirecek, hem de orta vadede işlerin yolunda gitmesini sağlayacak. Çalışma ortamınızda uzun süredir aklınızda olan fikirleri uygulamaya koyabilirsiniz. Başkalarına sıradışı gelse de sonuçları güzel olacak. Atacağınız imzalar, yapacağınız ortaklıklar kalıcı  olacaktır. Aile fertlerinizin sağlığı ile ilgili olumlu haberler de alabilirsiniz. Ancak bu hafta siz de sağlığınıza dikkat edin. Dolunayın etkisi ile hayatınıza yakın çevrenizden birisi girebilir, ya da  hayatınızdaki insanla ya da arkadaşlarınızla ilgili bir bitiş sözkonusu olabilir.

 

 

 

Akrepler ve Yükselen Akrepler

02-09 Şubat 2020

Sevgili Akrepler,

Haftaya ortak parasal konularda, harcamalarınızla, alış veriş ve ödemelerinizle ilgilenerek başlayacaksınız. Bu işler sizi çarşambaya kadar meşgul edecek. Bu haftanın bir diğer konusu da aşk. Venüsün de destekleyici etkisi ile bu hafta yeni ve güzel ilişkilere yelken açabilirsiniz. İlişkisi olan akrepler de bir sonraki aşamaya geçebilirler. Yine çocuklarınızın geleceği ile ilgili konuları konuşmak ve planlar yapmak için de uygun bir zaman. Özellikle yakın akraba ve arkadaşlarınızla olan iletişim trafiğiniz olacak. Haftasonu gerçekleşecek Dolunay sizi ev ve kariyer konularında etkileyecek. Önemli konu ve olayların içinde olabilirsiniz, egonuzu kontrol altında tutun.

Yaylar ve Yükselen Yaylar

02-09 Şubat 2020

Sevgili Yaylar,

Haftaya eşinizle ya da ortağınız/çalışma arkadaşlarınızla yopun bir iletişim trafiğiyle başlıyorsunuz. Toparlayacak çok şey olacak. Aklınızdaki farklı planları uygulamaya alabilirsiniz. Ancak bu dönemde sağlığınıza dikkat edin, ani gelişen bir sağlık problemi canınızı sıkabilir. Çarşambadan itibaren bu konuları bir kenara bırakıp, evinizle ilgileneceksiniz. Özellikle evinizde tadilat, değişiklik, ya da yeni bir ev satın almak gibi planlarınız varsa bu konuda adım atabilirsiniz.  Hafta sonu oluşacak Dolunay yüzünüzü biraz dışarıya çevirecek, yurtdışı ile ya da tanımadığınız insanlarla iletişiminiz artacak, yine plan dışı uzak diyarlara geziler yapabilirsiniz.

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar

02-09 Şubat 2020

 

Sevgili Oğlaklar,

Haftaya koşuşturmayla başlayacaksınız. Bir anlaşma ya da ortaklık için yapılan görüşmeler, yazışmalar ile vakit geçerken, bu çabaların sonucunu çarşambadan itibaren alabileceksiniz. Bu süre zarfında evinizle ilgilenmek, dekorasyon yapmak, tamir tadilat işleri iyi gelecek. Ev, konut almak için de uygun bir zaman. Özel ilişkilerinizde de beklenmedik ve güzel gelişmelerin olacağı bir hafta. Odak noktası olacağınız ve attığınız adımların kalıcı olacağı bir hafta. Haftasonu oluşacak Dolunay, kazançlar evinizde gerçekleşecek ve uzun zamandır kafanızı meşgul eden maddi problemler için size çözüm sunacak, belki bir kredi ya da borç bulmanız mümkün olacak.

Kovalar ve Yükselen Kovalar

02-09 Şubat 2020

Sevgili Kovalar,

Hareketli ve sosyal bir haftaya giriyorsunuz. Çarşambaya kadar eğlenceli ve aktif bir dönem yaşayacaksınız. Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle maddi konularda kafa yoracaksınız. Bu konuda sürpriz olarak aile büyüklerinizden ya da yakınlarınızdan destek bulabilirsiniz. Bu konuları bu hafta halletmeye bakın, önümüzdeki haftadan itibaren işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Cumadan itibaren iletişiminiz iyice artacak ve özellikle yakın çevrenizde ve sosyal medyada odak noktası olacak, konuşulacaksınız. Karşıt burcunuzda oluşacak Dolunay bekarlar/yalnızlar için yeni bir ilişki demek olduğu gibi, yürümeyen ilişkiler için de bir dönüm noktası olabilir.

Balıklar ve Yükselen Balıklar

02-09 Şubat 2020

Sevgili Balıklar,

Pazartesi Merkür burcunuza geçiyor. Önümüzdeki iki haftalık dönemde özel hayatınıza ve kendinize odaklanacaksınız. Bir süredir kafanızda kurguladığınız hususları, kendinizde ve yaşamınıda yapacağınız değişiklikleri arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle paylaşacak, onlardan planlarınızı hayata geçirmeye yönelik harika destekler alacaksınız.Ancak bu dönemde fazla bencil davranmamaya özen gösterin.  Cuma günü Venüs’ün para evinize geçmesiyle kazançlarnızda ve aynı zamanda harcamalarınızda ciddi bir artış görülebilir, malum değişim günümüzde o kadar ucuz bir şey değil. Haftasonu oluşacak Dolunay iş ve sağlık konularında sizi etkileyecek, iş hayatınızda beklentileriniz nedeniyle duygusal sıkıntılar yaşayabilirsiniz, bu durum sağlığınızı etkileyebilir. Küsmeyin, darılmayın, egonuza kapılmayın.


YORUMLAR

Solve : *
10 + 6 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.