DOLAR 32,3693
EURO 34,9835
ALTIN 2325,341
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

14 Ekim 2019’da gün 14/5 #günerji ise 36/9 ediyor!

14.10.2019
A+
A-

14 Ekim 2019’da gün 14/5 #günerji ise 36/9 ediyor. Bu tarih değişim ve yenilenme için önemli enerjileri içeriyor ve bu değişim tam bir mücadele ve çalışma sonrası başlıyor.

Gelişecek süreçler size sorumluluk yüklerken aslında büyük dönüşümlerin süreçlerini de beraberinde getiriyor!
 
Bu günün bir dolunay günü oldugunu ve Koç Burcunda oluştuğunu düşünürsek bunun oldukça hareketli ve girişimci bir enerjiyle sizi destekleyeceğini söyleyebiliriz! 
 
Zoru kolay yapan, sorunlar varsa onların kökenine inerek ve kendinizi kandırmadan çözümler üretmek! Sizi neyin geliştireceğini bilmeden, cahilce yapılan eylemler , özellikle düşünülmeden verilen kararlar ve uygulamalar zarar verebilir!
 
Dilin kemiği yok ağzınıza geldiği konuşursanız o zaman kırdıklarınızı toplamak kolay olmayacak ve hatta size karşıt birçok süreç getirecektir. 
 
Şiddetin, buna bağlı kayıpların olabileceği, araç kazalarının çok olabileceği, çocukların zarar görebileceği bu dönemde herkes daha sakin ve anlayışlı olmaya gayret ederse ve durumu anlayarak harekete geçerse, yıkıcı eylemler azalabilir!
 
Ekim ayı dengeler açısından çok önemli bir ay! Böyle zamanlarda içsel dengenizi koruyabilirseniz dışsal dengenizi de oluşturabilirsiniz. Insanın mücadelesi kendisiyledir aslında. Kendinize kızgınken bunu başkalarına yansıtmak anlamsız olaylara meydan verecektir!
 
Çözüm arayışında olmak, geçmişin takıntılarını bırakıp şimdi ve yarınlara bakmak ve bu bakışı destekleyen eylemler  içinde olmak, ayrıca eylemi doğru bir akıl ve ruh dengesiyle yapmak bu dolunayın artıları olacaktır. Nedeni bilmek çözüme yardımcı olabilir bununla birlikte ne istediğiniz daha önemli! Değişimi ve dönüşümü konuşurken nedenler yerine ne istediğinizi düşünmek ve ona göre harekete geçmek daha doğru adımlar atmanıza yarayacaktır. 
 
Dolunayın ışığı yeniden var olmanın yılında oldukça önemli bir dönemde geceleri aydınlatıyor! Başkalarını değiştirmekle değil kendinizi yenilemekle uğraşın! Her hareketinize sevgi katın! Saygıyla yapın ve karşılayın! Geçmişin yaralarını iyileştirin ve kendinizi yeni bir döneme hazırlayın!
 
Barışla huzurla sevgiyle ve aşkla bollukla bereketle..
 
 


YORUMLAR

Solve : *
36 ⁄ 18 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.