DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

17-23 Şubat 2020 Haftalık astroloji yorumu!

Değerli Dostlarım,

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli. Enteresan bir haftaya giriyoruz. Ancak gezegen etkileri genel olarak olumlu.

İlk olarak dün Oğlak Burcuna giren Mars ile başlayalım. Mars güçlü olduğu bir burca giriyor. Mars Oğlaktayken harekete geçmek, herhangi bir konuda somut adımlar atmak hiç zor değildir. Cesur, azimli ve kararlıyızdır. Hedefe ulaşmak için gözümüzü budaktan sakınmayız. Ancak Pluton, Saturn ve Jupiter’in de oğlakta olması ve bunların ileriki tarihlerde birbiri ile iletişime girmeleri bize bazı problemler yaşatabilir. Bu etkileri ve yapmamız gerekenleri zamanı gelince yazıp, tedbirimizi alacağız.

Bu haftanın en önemli etkisi şüphesiz ki geri hareketine başlayan Merkür’den gelecek. Geçen hafta yazdığım gibi; retronun en etkili olduğu dönem 14-20 şubat arası, yani başlamadan önceki ve sonraki 3 gün. Yarın ayrıntılı bir gönderim olacak ama kısaca Merkür Retrosu : Merkür iletişim gezegenidir. Nasıl düşündüğümüzü, nasıl iletişim kurduğumuzu anlatır. Geri hareketi de, Merkürün doğum haritamızda  hangi evimizde geri gittiğine ve doğum haritamızda hangi  gezegenlerimizle açı yaptığına bağlı olarak bizi etkiler ya da etkilemez. Yani öyle öldük bittik mahvolduk, cep telefonumuz bozulacak, bilgisayarımız çökecek durumu yok herkes için. Ama tedbir almak iyidir, sadece Retrolarda değil her zaman bilgilerinizi yedekleyin, her zaman pozitif iletişimi tercih edin, 3 düşünüp bir söyleyin, o zaman değil Merkür, ağababası gelse vız gelir bize.

Diğer taraftan 19 Şubatta Güneş Balık burcuna geçiyor. Merkür de Balık burcunda retroda. Dolayısıyla önümüzdeki 1 aylık dönemde hislerimiz ve iç dünyamız hareketlenecek, duygusallığımız ve alınganlığımız artacak, gönül gözümüzü daha çok kullanacağız. Şimdi diyeceksiniz ki Mars için yazdıklarınla bunlar örtüşmüyor. Aslında garip olan bir şey yok, evrende her şey denge içindedir, dualite söz konusudur. Burada da olan o.

Hareketli bir hafta sonu Pazar akşamı Balık burcunda oluşacak Yeniay ile taçlanacak. Yeniay’ın etkilerini ayrıntılı burç yorumlarında ve ayrı bir gönderide yazacağım.

Tüm hareketlerin  burçlarınıza  etkilerini ayrıntılı burç yorumlarınızda okuyabilirsiniz. Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın.  Kişiye özel analizler için ise instagram: Castro_by_ck hesabından ya da 0532 2928200 numarasından randevu alabilirsiniz.

İyi haftalar,

Castro_by_ck ( Cemal Karayormuk)

Yıldız Tablosu:

PAZARTESİ **
SALI **
ÇARŞAMBA ***
PERŞEMBE ***
CUMA ****
CUMARTESİ ****
PAZAR ****

Koçlar ve Yükselen Koçlar

17-23 Şubat 2020

Sevgili Koçlar,

Merkür retrosu 12. Evinizde başladı. Bu dönemde iletişiminizde duygusal yönden kırılgan olma, karşınızdaki yanlış anlama olasılığınız yüksek. Yine bazı sırlarınız ya da sizden saklanan bazı sırlar ortaya çıkabilir. Geçmişte duygusal olarak sizi üzen konular tekrar karşınıza çıkabilir ve şifalanabilir. 19 Şubatta Balık burcuna geçecek Güneş de bu konuda destek olacak. Diğer yandan Cuma ve haftasonu Güneş, Venüs, Jupiter ve Uranüs etkileşimleri hem özel hayatınıza hem de iş hayatınıza yönelik beklenmedik sürprizler ve şanslar getirecek önünüze.  Daha aktif ve yaratıcı olmanıza bağlı gelirlerinizde artışlar olabilir.

Boğalar ve Yükselen Boğalar

17-23 Şubat 2020

Sevgili Boğalar,

Merkür 11. Evinizde Retro hareketine başladı. Bu hafta yakın arkadaşlarınızla ya da sosyal çevrenizle ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlamalardan doğan kopuşlar olabilir. Retronun o ezbere bilinen telefon bozulması klişesi de gerçek olabilir. İleri teknoloji içeren cihazlarınıza dikkat. Geçmişte problem yaşadığınız bir arkadaşınız tekrar hayatınıza girebilir. Diğer taraftan hafta sonuna doğru yabancılarla etkileşiminiz artacak, yurtdışı seyahatleriniz ya da görüşmeleriniz olabilir. Bu faaliyetlerde sıra dışı ve yaratıcı yaklaşımınız ve fikirlerinizle oldukça göz önünde olacak, başarıyla görevlerinizin üstesinden geleceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

17-23 Şubat 2020

Sevgili İkizler,

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün kariyer evinizde geri hareketi hafta başında başladı. Yöneticiniz olması sebebiyle retrodan en çok etkilenen burçlardan birisiniz. Bir ikizler insanına da düşün taşın öyle konuş, ağzından çıkana dikkat et denmez ki? Retro sizin kariyer evinizde. Yani işlerinizde aksamalar olabilir, yönetici, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle iletişimde problemler çıkabilir. Özellikle yazışmalarınızı 3 kez okuyun ve yerine ulaştığından emin olun. Bu dönemde kalan işlerinizi ya da projelerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Cuma’dan itibaren Retro etkisinin de hafiflemesiyle işinizde daha yaratıcı olabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden para gelebilir.

 

 

 

 

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler

17-23 Şubat 2020

Sevgili Yengeçler,

Balık burcunda geri gitmeye başlayan Merkür sizi en çok yolculuklarınızla ilgili zorlayacak. Özellikle bu hafta yurtdışı ya da uzak yerlere seyahatiniz varsa, rezervasyonlarınızda problem çıkabilir, seyahatleriniz aksayabilir, bagaj ya da eşyalarınız kaybolabilir, başka yere gidebilir. Neyse ki haftasonuna doğru bu etki azalacak ve yerini güzel etkilere bırakacak. Uzaktaki arkadaşlarınız ile haberleşebilir, yabancılarla işlerinizde ön plana çıkabilirsiniz. Cuma ve sonraki günlerde anlaşmalar ve iş birlikleri için çok şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bu konuda partnerinizden, iş ortağınızdan ve arkadaş çevrenizden güzel destekler var. Ama yine de Merkür’e dikkat.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

17-23 Şubat 2020

Sevgili Aslanlar,

Merkürün Retro hareketinde dikkat etmeniz gereken konular ağırlıklı olarak, alacak verecek, banka ve ödeme işlemleriniz olacak. Cumaya kadar yeni kredi çekmek, kefil olmak gibi konuları aklınızdan geçirmeyin. Banka şifrelerinize mukayyet olun, ödemelerinizin doğru yapıldığından emin olun. Diğer yandan Retro geçmişte tahsil edemediğiniz bir alacağı tahsiline vesile olabilir. Cuma’dan itibaren kariyerinizle ilgili gelişmeler olabilir, çalışma arkadaşlarınızla beraber yaptığınız bir proje ya da başarılı bir görevden bonus ya da prim kazanabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza ve yediklerinize dikkat edin, kilo alabilir, sindirim sistemi problemleri yaşayabilirsiniz.

Başaklar ve Yükselen Başaklar

17-23 Şubat 2020

Sevgili Başaklar,

Bu hafta cumaya kadar siz siz olun yeni bir sözleşme ya da kontrat imzalamayın (Eski kontratların revizyonu hariç). İş ortaklarınızla, sevdiğiniz insanla iletişiminize dikkat edin. Özellikle yazılı iletişimde problem yaşayabilirsiniz. Bir davanız varsa avukatınızla tekrar üstünden geçin. Evet, hepsi Merkür retrosundan. Ancak bu dönemi hasarsız atlatırsanız cumadan sonra bu etki azalacak. Hatta özellile yabancılarla ve yurtdışı ile yaptığınız işleri başarı ile sonuçlandırabileceksiniz. Özel hayatınızda ise oldukça hareketli bir hafta olacak, eğlenceli aktiviteler sizi bekliyor. Haftasonu popüler ve ilgi odağı olacaksınız.

Terazi ve Yükselen Teraziler

17-23 Şubat 2020

Sevgili Teraziler,

Merkür retrosundan kısmetinize çalışma ortamı ve iş arkadaşlarınızla yaşayabileceğiniz sorunlar çıktı. Özellikle cumaya kadar ortak çalışmalarınızda, rutin işlerinizde aksamalar, iletişim problemleri yaşanabilir. Bu dönemde eksik kalmış işleri toparlamanız, ortalığı düzenlemeniz daha faydalı olur. Hatta yarım kalmış işleriniz kolaylıkla hallolur. Diğer taraftan kronik bir rahatsızlığınız varsa nüksedebilir. İlaçlarınızı nasıl kullanacağınıza dikkat edin, eksik ya da fazla doz almayın. Cumadan itibaren enerjinizi evinize ve ailenize yönlendirebilirsiniz. Yeni bir ev almak, kredi almak gibi konularda şansınız açık, üstüne eşinizden ya da aile büyüklerinizden destek görebilirsiniz.

Akrepler ve Yükselen Akrepler

17-23 Şubat 2020

Sevgili Akrepler,

Hafta başında geri harekete başlayan Merkür Cuma gününe kadar ilişkilerinizde ya da varsa çocuklarınızla iletişiminizde pürüzler yaratabilir. Gayet yolunda giden ilişkinizde birden iletişim problemleri yaşayabilirsiniz, yanlış kişiye ya da yanlış anlaşılabilecek mesajlar, gönderilemeyen mesajlar gibi. Eğlence programlarınız ertelenebilir, aksayabilir.  Diğer taraftan eski defterler açılıp, geçmişte kalmış birilerinden aniden aramalar, mesajlar gelebilir. Yarım kalmış ilişkiler canlanabilir. Ancak cumadan itibaren Retro etkisi azalacak, işler yoluna girecek. İletişim trafiğiniz artacak, özellikle yakın arkadaş, kardeş ve akrabalarınızla ertelenen planlarınızı uygulayabileceksiniz. Sürpriz anlaşma teklifleri, iş birlikleri doğabilir.

Yaylar ve Yükselen Yaylar

17-23 Şubat 2020

Sevgili Yaylar,

Sakin ve kendinizle baş başa geçireceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Cuma gününe kadar Merkür retrosunun etkilerini evinizde karşılayacaksınız. Bu süre içinde evde beklenmedik arızalara, kazalara karşı dikkatli olun. Daha önceden planlamadıysanız, dekorasyon, tadilat işlerinden kaçının. Elektrik akımından kaynaklanabilecek cihaz arızaları ya da kazalarına maruz kalabilirsiniz. Ancak bu etki cumadan itibaren yerini daha güzel etkilere bırakacak. Özellikle gelirleriniz açısında güzel etkileşimler var. Evden çalışan ya da hobisini işe çeviren/çevirmeyi düşünenler için güzel kazanç kapıları açılacak. Liderlik ettiğiniz projeler sonucunu kısa sürede verecek, karşılığını alacaksınız.

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar

17-23 Şubat 2020

Sevgili Oğlaklar,

Merkür geri hareketinden en fazla etkilenecek burçlardan biri de sizsiniz. O klasik, klişe Merkür retrosunda telefonunuz, bilgisayarınız bozulacak, epostalarınız yanlış kişiye gidecek, aradığınız kişiye ulaşamayacaksınız sözü tam da burada cuk oturuyor. Çare basit aslında, tüm bilgilerinizi yedekleyin, yeni bir elektronik cihaz almayın, epostalarınızı iki kere kontrol edin. 3. Evinizde olacak Retro ilişkilerinizde de sizi zorlayacak, özellikle yakın arkadaş, akraba ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde. Bu dönemi kazasız belasız atlatırsanız cumadan sonra o parlak günleriniz geri dönecek, yine bulunduğunuz ortamın gözdesi, aranan kişisi olmaya devam edeceksiniz.

Kovalar ve Yükselen Kovalar

17-23 Şubat 2020

Sevgili Kovalar,

Pazartesi başlayan Merkür retrosundan sizin payınıza finansal konular düşüyor maalesef. Cuma gününe kadar beklediğiniz ödemeleri, gelirleri elde edemeyebilirsiniz. Gereksiz ve pahalı harcamalarınız olabilir, buna rağmen istediğinizi elde edemeyebilirsiniz.  Bu dönemde spekülatif yatırım yapmaktan kaçının. Cumadan itibaren işler yoluna girecek. Hayal dünyanızın çok aktif, yaratıcılığınızın  tavan yapacağı  bir döneme giriyorsunuz ve bunu çok rahatlıkla kelimelere veya yazıya dökebileceksiniz, sonuçlarını da hem maddi hem de manevi olarak göreceksiniz. Evinizin dekorasyonu ile ilgili yaratıcı fikirleri fiiliyata dökebilirsiniz. Sadece ufak ev kazalarına karşı dikkatli olun.

Balıklar ve Yükselen Balıklar

17-23 Şubat 2020

Sevgili Balıklar,

Bu hafta odak noktanız kendiniz olacak. Ancak bunu yaparken Pazartesi burcunuzda retro harekete başlayan Merkür’ü es geçmemek lazım. Bu hafta Cuma gününe kadar kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılabilir, olduğunuzdan farklı algılanabilirsiniz. Sakin olup ani tepkiler vermemeye çalışın. Bu dönemde biraz kendinizle ilgilenin, şımartın, varsa yarım kalmış işlerinizi tamamlayın. Cumadan itibaren hareketli sosyal hayatınıza daha güçlü olarak geri döneceksiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde farklı vizyon ve söyleminizle ilgi odağı olacak, arkadaşlarınızın desteği ile iş hayatınızda bunun avantajını kullanacaksınız.


YORUMLAR

Solve : *
12 + 10 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.