DOLAR 32,3659
EURO 34,9592
ALTIN 2325,373
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

17 Temmuz Oğlak Tutulması!

15.07.2019
A+
A-

Oğlak burcundaki ay tutulması, Yengeç burcunda gerçekleşen güneş tutulmasının bir bakıma devamı niteliğinde.

Güneş tutulmasıyla başlayan yeni dönemle ilgili bazı sonlanmalar ve sonuçları önümüze getirebilecek bir ay tutulması gerçekleşiyor. Tutulma 4-10 ev aksında. Yani yine ev aile,yuva ve kariyer, gelecek, kadersel yol gibi konuları ilgilendiren evlerde. Bu kez, yeniliklerin önündeki engellerin kalkabilmesi açısından, bazı sonlanma ve sonuçlanmaların yaşanacağı bir döneme giriyoruz. Tutulmaya eşlik eden retro gezegenler, geçmişle ilgili, ya da geçmişten beri süregelen konularla ilgili bir sonuçlanmayı vurguluyor. Yönetici gezegenler, bizleri bir sorgulama noktasına getiriyor. Yaptığımız şeylerin sonuçları, emek verilen işler ve bunların geleceğimizde bize hizmet edip edemeyeceği hakkında bir karar ve dönüm noktası. Kendimizi adadığımız, emek verdiğimiz bir konuda yeni bir yola veya kariyere başlayabileceğimiz bir noktada, süregelen bazı konuları artık sonlandırmaya karar vermek gereken bir dönemi yaşıyor olacağız. Bu dönemde ev, mekan, ülke değişikliği, eş ya da aileden ayrılma, ya da bazıları için evlenip yuva kurmak, yeni bir gelecek ve kariyer için yer veya yön değiştirme gibi konular gündeminizde olabilir. 

Haritamızdaki tutulma konumuna göre, yeni bir kader çizgisine doğru yaşayabileceğimiz yol ayrımlarını anlatan bir tutulma. Eğer hazırlığımız ve çalışmamız el veriyorsa, hayallerimizi gerçekleştirmek için yeni umutlara doğru yol alabileceğimizi söylüyor gökyüzü. Ancak, hayalleri gerçekleştirmede çok büyük şans veya kolaylık her zaman yanımızda olmayabilir. Daha çok, verdiğimiz emek, çalışma ve tutarlı davranışların olumlu geri dönüşlerini görebileceğimizi söylemek mümkün. Kararlı, istikrarlı davranıp, sorumlulukları yerine getirebildiğimiz ve zorluklara karşı direnme gücü bulabildiğimiz ölçüde sonucu olumlu olabilecek, önemli değişiklikler ve kazançlar geçirebilecek bir süreci işaret ediyor. Gidişatı engelleyen her ne varsa, hayatımızdan çıkışını kabullendiğimiz ölçüde ilerlemek mümkün. Dolayısıyla eskiye ait, yanlış, çarpık, sorunlu konuları iyileştirmek, değiştirmek veya sonlandırıp, vazgeçmek bu dönemin ana konuları arasında. Bu süreçte bazı konuların açığa çıkması, bazı durum ya da kişilerin göründüğünden farklı olabileceği gerçeğiyle yüzleşmek söz konusu olabilir.

Son tahlilde, her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibi.
Sevgiler 


YORUMLAR

Solve : *
28 − 3 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.