DOLAR 32,3259
EURO 35,0529
ALTIN 2296,704
BIST 9031,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: Yeni ay ve etkileri (aylık) – Ümran Ensari

14.12.2018
A+
A-

7 Aralık 2018 günü saat 10:20’de 15 derece Yay burcunda yeni ay meydana geliyor.

Önümüzdeki 15 gün boyunca yay burcunun maceraya yönelik iyimser doğası etkisiyle yeni başlangıçlar yapabilir ve başladığımız işleri geliştirebiliriz. Cesaretimizi sınayan gelişmelerle karşılaşsak bile yaptığımız yanlışları düzeltme fırsatı ayağımıza gelebilir ve haksızlığa uğradığımız düşündüğümüz konulardan kazançla çıkabiliriz.

 

YENİ AY BÜYÜMEYE DEVAM EDERKEN

8 Aralık günü yeni başladığımız işlerle ilgili aldığımız sorumlulukları farkına varabilir ve daha ciddi konularla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Zorlandığımız durumlarda artan sezgilerimiz yönümüzü bulmamıza yardımcı olabilir.  Alacağımız kararlar için iç sesimize kulak vermeli ve çevreden gelen uyarıcılara dikkat etmeliyiz.

10 Aralık hırs, tutku ve arzuları arttıran gelişmeler karşısında yapıcı davranmaya özen göstermeli ve olumsuz düşüncelerden uzak kalmaya dikkat etmeliyiz. Özellikle sağlıkla ilgili konularda şifalanmaya yönelik düşüncelerle zihin gücümüzü oldukça olumlu kullanabiliriz.

14 Aralık hayal kırıklığı yaratan gelişmelerle karşılaşabilir, haksızlığa uğradığımızı düşünebiliriz. Ama umutsuzluğa kapılmak yerine sabır gerekiyor. Kötüye  giden olayların olumluya dönmesi için dönüştürücü gücümüze odaklanmalı ve olayların gidişatının olumsuzdan olumluya çevirmek  için çaba göstermeliyiz.  

15 Aralık başarılı olmak istediğimiz konularda yaptığımız çalışmaların sonuçlarını alabileceğimiz bir gün. Olumlu sonuçlar almak için olumlu çalışmalar içinde olmak gerektiğini unutmamalıyız.

16 Aralık aradığımız destekleri kolay bulabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak odaklanma gerektiren işler, otorite konumunda olan kişiler veya sorumluluk almamız gereken alanlarda zorlayıcı gelişmeler olabilir. Bu konularda çatışma içine girmek yerine bu tür işleri 18 Aralığa erteleyebiliriz.  

18 Aralık çalışma ve çaba göstermemiz gereken alanlar için uygun bir gün. Bugün atalet içinde olduğumuz konularda harekete geçmek için kendimizi motive etmeli, zihnimizi bu yönde terbiye etmeliyiz.

 

DOLUNAYA DOĞRU

19 Aralık kendimizi motive etme konusunda başarılı olabilirsek, gösterdiğimiz çabaların son derece olumlu sonuçlarını alabileceğimiz bir gündeyiz. Şans ve başarı bizden yana olacak. Ayrıca bugün  Lauviah isimli koruyucu meleğin yardımını isteyebilir ondan şans dileyebiliriz.

21 Aralık adalet aradığımız konularda destekler bulabileceğimiz bir gündeyiz.

22 Aralık ilham veren konular ve bilgi arayışı içinde olduğumuz alanlar için uygun bir gün. Bu konuda çalışmalar yapabiliriz. 22 Aralık günü akşam saatlerinde meydana gelen Dolunay bir aylık döngünün tam ortasına isabet ediyor. Son 15 günden bu güne kadar yaptığımız çalışmalardan bir sonuç çıkarabilir ve bundan sonraki çalışmalarımızı buna göre ayarlayabiliriz. 

 

BURÇLARA GÖRE YENİ AY’IN ETKİLERİ

KOÇ
Yeni ayla birlikte önümüzdeki günlerde, eğitim, uzak yollar, inançlar, yabancı ülkeler, uzak akrabalar gibi alanlarda önemli tecrübeler yaşayabilirsiniz. Yükseköğrenimle ve yabancı ülkelerle bağlantılı gelişmeler sağlamaya başlayabilirsiniz. Yayıncılık alanıyla ilgili gelişmeler olabilir.

BOĞA
Yeniay sizi kişisel veya başkalarıyla paylaşılan birikimler, yatırımlar, miraslar, kredi, borç alacak ilişkisi gibi konularda başlangıçlar yapmaya yönlendirebilir.  Bu etkiyle kaynaklarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. 

İKİZLER
Yeni ayın etkisiyle ilişkilerinize olan bakış açınız değişebilir, yeni kararlar verebilirsiniz. Otaklıklarınız veya sevdiklerinizle ilişkilerinizi uyumla sürdürebilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz. Hayalperest ve romantik bağlılıklar yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak için daha idealist davranmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ
Yeni ay döneminde, yeni bir iş ortamınız, yeni çalışma arkadaşlarınız ya da iş araç-gereçleriniz olabilir. Yabancılarla çalışmalarınız yoğunlaşabilir. Sevdiklerinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz. Günlük hayatınızın koşturmacası artabilir. İş yeriniz veya yanınızda çalışanlarla yaşadığınız olaylar sağlık ağırlıklı olabilir. Evde beslediğiniz hayvanlar varsa onlar için de dikkatli olmanız gerekiyor.

ASLAN
Yeni ay döneminde aşk, yaratıcılık, çocuklar, gibi mutluluğunuzu ilgilendiren konularda değişimler yaşanabilir. Bu dönemde yaşadığınız olayların etkisinde kalabilir, resim, sahne, sanat uğraşıları ve yazı yazarak içinizdeki sevgiyi dışarıya yansıtabilir, böylece kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Çocuklar, arkadaşlar ve aşk ilişkilerinde yeni gelişmeler ortaya çıkabilir, mutluluğunuz için yeni adımlar atabilirsiniz.

BAŞAK
Bu Yeni ay sizi, ev, iş ve aile konularında harekete geçirecek. Aile içinde anne-baba ile veya işinizde üstlerinizle yaşayacağınız olaylar yeni adımlar atmanızı sağlayabilir. Aile içi ve iş ortamındaki gerginlikler konusunda ise sakin ve sabırlı olmaya özen göstermeli, fazla ısrarcı tavırlar takınmamalı olayları kendi halinde akışına bırakmalısınız.

TERAZİ
Yeni ay sizi, yakın çevre ilişkilerinde ve iletişim konularında hareketlendiriyor. Zihinsel potansiyelinizin artmasıyla, iletişim, pazarlama, eğitim konularında yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir, yeni fikirleriniz dikkat çekici olabilirsiniz.  Yurt dışı bağlantılı veya eğitimle ilgili konularda yönetici konumundaki kişilerden destek alabilirsiniz. Yasayla ilgili işlerinizde yeni gelişmeler olabilir. Olumlu sonuçlar getirecek iş seyahatleri yapabilirsiniz.

AKREP
Bu Yeni ay döneminde, finans ve yatırımlarla ilgili alanda yeni bir adım atabilirsiniz. Kıymet verdiğiniz şeyler konusundaki hedefleriniz doğrultusunda önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Dövizle ilgili konularda girişimleriniz olabilir. Yabancılarla veya yargı işleri ile ilgili kayıp-kazanç konularınız öne çıkabilir. Olayların, başkalarının kaynakları, yetenekleri ya da parasıyla da bağlantısı bulunabilir. Maddi konularda, büyük yatırımlardan kaçınmalı, borç alacak ilişkilerinde ve kredi kullanmak için acele etmemeli biraz beklemelisiniz.

YAY
Bu dönem sizi, hem kişisel konularda hem de ikili ilişkiler ve ortaklık alanında harekete geçiriyor. Yeni başlangıçlar için uygun bir zaman. Hem kendinize olan güveninizi hem de evlilik ve ortaklık ilişkinizi test edebilir cesaretle yeni adımlar atabilirsiniz. Fakat büyük kararlar almadan önce danışmayı unutmayın.

OĞLAK
Bu Yeni ay döneminde sezgileriniz ve yaratıcılığınız artabilir. Bu süreçte, gizli sırlar açığa çıkabilir.  Baskı altına aldığınız problemlerinize bağlı sağlık konuları ortaya çıkabilir.  Bu dönemde rutin kontrollerinizi zamanında yaptırmaya özen göstermelisiniz. Gizli düşmanlıklara karşı uyanık olun.

KOVA
Bu dönem, sosyal ilişkileriniz ve aşk hayatınızla ilgili yeni başlangıçlara açıksınız.  Hayatınızı etkileyecek farklı kişilerle tanışabilir, sosyal çevrenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Girişimlerinizle ilgili fırsatlarla karşılaşabilir kazanç veya kayıplara rağmen olumlu adımlar atabileceksiniz.  Çocuklarla olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir Hayattan keyif alma arzunuzun artması bazı huzursuzluklar yaratabilir.

BALIK
Bu Yeni ay dönemi, özellikle gelecek hedefleriniz ve kariyeriniz konusunda etkili olacak. Bu günlerde iş ve ev konularındaki yenilikler sizi biraz heyecanlandırabilir. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Kariyer hedefinize yönelik hızlı ve beklenmedik gelişmeler ve sürprizler ortaya çıkabilir. Patronunuzla veya yönetici konumunda bulunan kişilerle ilgili etkileyici değişimler meydana gelebilir. Yeni girişimler için cesur tavırlar sergileyebilirsiniz.   


YORUMLAR

Solve : *
1 + 2 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.