DOLAR 32,3287
EURO 35,0786
ALTIN 2299,015
BIST 8988,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alış-veriş Astrolojisi!

İlk yazım bugüne kısmetmiş, uzun zamandır yazdım yazacağım derken “İşte şimdi oldu” diyebileceğim bir alan ile karşınızdayım.

Beni tanıyanlar bilir, aynı anda bir kaç işi yapmayı severim. Aynı anda iki telefon ile konuşup karşımdakine de cevap yetiştirdiğim olmuştur.

Hmmm ne zamandı bu?? Perakende sektöründe çalışırken ya da Perakende sektörü odaklı yazılım müşterileri ile iletişimde!!!

Bir çok iş ile ilgileniyorum dedim, peki bu web sitesinde hangi rolüm ile yazacağım????

Astrolog mu? Numerolog mu? Sosyolog mu? Reiki Master mı? Yaşam Koçu mu? Sözcüklerin gücü, NLP ile mi? ….

Yazılım Sektörü mü? Perakende Sektörü mü? Kişisel Dönüşüm mü? İletişim gücü ile mi? ….

Web sitemizin Reklam ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Sayın Eray Bey ile sohbet ederken konu Astrolojinin hayatımızdaki etkilerini Nasıl avantaja çevirebiliriz?

Ne zaman?

Neler yapmalıyız? kısmında “Niye Perakendenin Astrolojisini yazmıyorsun? dedi…

Veee nasıl içime sindi anlatmam, aslında birbirini tamamlayan alanlar elimin altında olduğundan bireysel ve kurumsal hayatta danışmanlıklarımda en çok kullandığım çözüm metodolojisini yazıya dökmem isteniyordu.

Özellikle Astroloji o kadar hayatımızın içindeki, bizler farkında değiliz mi desem yoksa bizi yönlendirdikleri şekli ile ilgilenmek daha çok hoşumuza gidiyor mu desem….

Gelelim sektörel konularda ilk örneğime Alış-Veriş için segmentasyonlar yapılır, yani daha basit anlamda bölümlere ayrılır ki, nokta atışı pazarlama ve satışlar yapabilmek adına;

kadınlar – erkekler,

yaş aralıkları,

yaşanılan semtler,

ilgi alanları ….. gibi

işte Astroloji bu alanda devreye giriyor ve kişiye özel sonuçlar alınıyor.

Diğer bir örnek ise, hani X – Y – Z kuşağı diyoruz?

Bunu neye veya kime göre söyledik kısıma girmiyorum, lakin Astrolojik olarak kırılımlarını bir sonraki haftalarda sizlerle paylaşıyor olacağım.

Astrolojiyi destek enerji olarak kullanmakta yarar var. Doğum haritaları kişinin kullanım kılavuzu gibi işler.

Konu her ne ise, danışacağı ilk kendi doğum haritası olmalıdır. Kendini tanımak adına ve bu hayattaki yolu için, hedefi için Astroloji desteği ile neler yapılabilir deneyimlemekte yarar var.

Web sitesindeki ilk yazımın sonuna gelmiş bulunmaktayım, bu yazım biraz konulara giriş gibi oldu, gelişmeler ve sonuçlar ile ilgili en kısa zamanda yanınızda olacağım.

 

Sevgiler ve Saygılar

Nur Banu Telci

 


YORUMLAR

Solve : *
8 ⁄ 4 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.