DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık astroloji: Hayalleriniz gerçekleşebilir, odaklanın

08.04.2018
A+
A-

Pazartesi sabahı 00.45 ‘te dileklerin gerçekleşmesi, niyetlerin tezahürü, yapıları sağlamlaştırmak, daim kılmak, ilişkiler ile ilgili sağlam adımlar atmak için yüksek bir enerji var, kendinize ait dua, meditasyon, ritüeller ile kalıcı hale getirebilirsiniz.

 

Pazartesi sabahı gerginlik yaşamaya, çeşitli tartışmalara kapılmaya uygun, karışıklık ver gerginlik belirgin, dikkatli olalım.

Haftanın ilk yarısı , özellikle Salı ve Çarşamba günlerinde iş hayatında, kariyer alanında zorlanmalar yaşayabiliriz, otorite figürlerin ile güç savaşlarına girme itilimi içinde çeşitli hatalar yapmaya uygun bir zaman dilimi, dikkatli olalım. Bununla birlikte hırsın yıkıcı yüzüyle tanışabiliriz, zafere giden her yol mubahtır yaklaşımındaki insanlar iş hayatında belirebilir, eğer terfi mücadelesi ile ilgili bir gündem var ise bu konuda yara alabiliriz. Hırs ve rekabet her ne dozajda olursa olsun sonunda yıkım getirir, aklıselim davranmak bugünler içerisinde faydalı.

Hafta genelinde ilişkiler açsısından uyumu ve talihi yakalayabileceğimiz destekleyen açılar var. Süregiden ilişkilerin sağlamlaşması, adının konması için net adımlar atılabilir.Bu hafta tanışan kadınlar ve erkekler arasında kalıcı uyum  kalıcı olur. Özellikle Çarşamba günü pik yapan bu enerjiyi değerlendirelim.

Yine Çarşamba günü ticarette, alışverişte, para trafiğinde artış olur, hareketlenmeler yaşanır, bu yükselen enerjiyi değerlendirelim.

Hafta boyunca etkin olan , özellikle Cuma  günü yine yükselecek olan etkisiyle yurt dışı bağlantılı , yüksek öğrenimle ilgili her işte başarı yakalama, girişimde bulunmak için uygun, her türlü yurt dışı ticareti, turizm, tatil planı yapmak gerçekleştirmek için ideal. Büyük projelere başlamak için uygun zaman dilimi, bu görünüm büyük güç verir.

Yardıma ihtiyacı olanları yardım elini uzatmak, geri çevirmemek her zaman yapmamız gereken bir eylem;  ruhu besleyen koşulsuz yardımı. Özellikle Cuma cumartesi ve Pazar günleri yapmak için çok uygun ve sistemde yerini bulan ideal bir zamanlama. Karşımıza bu fırsatlar çıkması bile büyük talihtir.

14 ve 15 Nisan Merkür durağan konumda , dikkat. Bu iki günde yapacağımız bütün iletişim kurallarına, kullandığımız iletişim araçlarına, yazışmalarımıza dikkat edelim, trafikte daha fazla önlem alalım. Karmaşaya açık , zorlayıcı bir etkidir.

İyi haftalar olsun.

Yükselen burcunuza göre okumak daha isabetli olacaktır.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\koç.jpgKoç Burcu: Kariyer planlamasında dikkatli olmanız gereken günler haftanın ilk yarısı, astlarınızla ilişkide, otorite ile olan dengeyi sarsmadan bugünleri geçirebilmek önemli, birlikte çalıştığınız kişilerle aranıza hırs ve rekabeti dahil etmeden aklı selim ve mantıklı davranabilmek çok değerli. Bilinçaltında çözülmelerin olacağı , kendinize daha fazla şefkatli davranmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Kendi değeriniz ile ilgili daha sağlam iç görüler elde etmek, kendi içsel yapınızı sağlamlaştırmak için Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri çok uygun, paranızı sağlama almak, değerli kılmak için de uygun zamanlar. Diğerlerinden, eşten, miras yoluyla gelecek olan konularda geçmişte kalmış , tamamlanmamış konular var ise hal yoluna girebilir.Karmik borçları temizlemek için sadaka vermek hayat yolunu da rahatlatır. Cumartesi Pazar günleri söylemlerinize, iletişim dilinize fazladan dikkat edin lütfen kırıcı olma olasılığınız var.
Çocukları olan, yeni flört aşamasında olan Koçlar, pazartesi sabahı özellikle dikkat ederse kimseyi kırıp dökmenden haftaya güzel bir başlangıç yaparlar.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\boga-burcu-erkegi-2.jpgBoğa Burcu: Pazartesi ilk iş gününde ailenizle tartışmaya açık ,gerilimli bir sabahı yaşamak yerine sakin olmak, haftaya konsantre olmak daha tercih sebebi olabilir, dikkatli olalım.

Haftanın ilk yarısında içsel huzursuzluk, gerginlik, engellenmişlik, inançların sorgulanması, fanatiklik, doğrularda diretme gibi hallerle uğraşıyor olacaksınız ve bunlarla ilgili sizi zorlayan kişiler surumlar hayatınızda belirebilir.

Özellikle Çarşamba günü görünüşünüz değişlik yapmak için çok uygun , kalıcılığı yakalayabilirsiniz, ilişkilerinizde uyumu ve daimliği yakalayabilirsiniz, ticaret ile uğraşıyorsanız, hareketlilik söz konusu değerlendirelim, Perşembe ve Cuma günleri de devam ediyor bu etki.

Ortaklı iş yapanlar, yurt dışı bağlantılı projeleri olanlar için desteklenen, değerlendirilmesi gereken günler Cuma , Cumartesi günleri, güç kazanıp, daha büyük adımlar atabilirsiniz , bu aynı amanda evli olanların ilişkisini güçlendirmek , enerjisi de yükseltmek için uygun bir zaman dilimi.;
Cuma ve Cumartesi günleri derneklere, yardıma ihtiyaç duyan küçük topluluklara bir şekilde yardım etmek, insani güç para, moral desteği ile inancı güçlendirecek, içsel olarak sizi yükseltecek hem de karmik borcunuzu azaltmakta önemli rol oynayacaktır.
Yine Cuma ve Cumartesi günleri iletişimde dil keskinliğine, bilinçaltından fırlayan kontrol edilemeyen söylemlere dikkat edelim.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\ikizler-burcu-erkegi-2.jpgİkizler Burcu: Pazartesi sabahı eğer söylemlerinizi denetleyemezseniz ve ortaklı işleriniz var ise, mahkeme yolu ile gelecek olan aldı verdi konuları gündemde ise, eşinizden ya da eski eşinizden para talebiniz var ise riske atmış olursunuz, dikkatli olmak gerekir.

Gruplarla, derneklerle, küçük topluluklarla iş yapanlar için haftanın ilk yarısı gergin, güç mücadeleleri ,hırs ile hareket edildiği takdirde elde edilecek kaynaklarda azalma, verimsizlik olabilir. Gruplar içinde hırs mücadelesine girmek,  hedeften şaşırtabilir, arkadaş grupların üzüleceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz, farkında olalım.

İlişkilerde enerjinin yükseleceği  ve iyi geleceği kesin, özellikle seksüelliğin vurgu yapacağı, feromonların artış göstereceği  bir hafta, ikinci yarısından sonra vurgu kazanıyor, halihazırda ilişkisi olanlar bunu ilişkiyi farklı bir boyuta taşımak için kullanabilir, yeni tanışlar içinde güzel bir fırsattır.

Ticaretle uğraşanlar, döviz yatırımı olanlar  için diğerlerinden gelen, eş, nafaka, mahkeme, miras, ortaklık yoluyla gelen para trafiğinde artış , iyileşme olabilir.

Günlük rutinde , iş halletmede sonuca gitmede, iş konusunda güç kazanmada, iş ilişkilerinde güçlü bir pozisyon var, yönetilmesi zor bir güç olsa da verim sağlanabilir. Sağlık konusunda gündem verebilir, dikkatli olalım.

Kariyer alanında çeşitli çözülmeler, belirsizler yaşanma olasılığı bu dönemin içinde özellikle Cuma ve Cumartesi günleri  girişimde bulunulabilir, iletişim diline dikkat ederek elbette, denemeye değer.

Cumartesi Pazar arkadaş gruplarındaki söylemlere , iletişime dikkat etmekte fayda var.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yengeçh.jpgYengeç Burcu:Pazartesi sabahı para trafiğinde bir sıkışıklık olabilir ve gerginliğe sebebiyet verebilir, geçici bir etki olduğunu bilip zorlamadan hafta içinde özellikle Çarşamba gününe bırakabilmek önemli.

Kariyerde, iş hayatında güç çekişmelerini, hırs , rekabet ortamına çekilmeye, bu konularda gerilmeye en uygun olan burçlardansınız, özellikle ortaklı iş yapanlar, iş partneri ile bu tarz gerginlikleri yaşayabilirler. Haftanın ilk yarısında sakin olabilen ve haklarına uygarlık seviyesinde sahip çıkan uzun vadede kazançlı çıkar.

Evliliğinde sorun yaşayan ya da uzun süre birlikteliği olanlar için haftanın geneli düşük enerjiyi ayağa kaldırmak, bunu seksüellikle desteklemek mümkün, ilişkilere yeni ve yeniden fırsatlar vermek için uygun.

Flört aşamasında olanlar için daha derin ve güçlü bağlar kurmak için özellikle Cuma ve Cumartesi günleri iyi bir fırsat olabilir. Eğlence sektöründe iş yapanlar için yine bugünler atılım yapmak, büyük projeler için uygun.

Ortaklı işlerde ve evliliklerde anlayışın arttığı hafta sonunda, yaraları sarmak ve karşılıklı destek, yardım önerilerinde bulunmak ve hayata geçirmek için ideal.

Cumartesi ve Pazar günleri çalışan kesimin , yazışmalarda, imza atılan her belgede, günlük iletişim dilinde fazladan dikkat etmesinde fayda var.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\aslan-burcu-erkegi-2.jpgAslan Burcu: Pazartesi sabahı  günlük rutininde ve iş hayatındaki ilişkilerde direkt kendine saldırı olarak algılayabileceği gerginlikler gerçekleşebilir, dikkatli olmak da fayda var.

Özellikle çalışanlar iş koşullarında, astları ve birlikte çalıştığı kişilerde çeşitli güç çekişmelerine girişebilir, terfi yada buna benzer maaş artımı için ezici hareketlerde bulunabilir ya da maruz kalabilir. Çalışmayanlar içinse günlük işlerde gerilim, kısıtlanma hali yaşanabilir, sağlık konuları bilhassa önem taşıyor, hassasiyet gösterelim.

Çarşamba günü itibari ile para trafiğinde yükselme hareketlilik direkt olarak kariyere yansıyacaktır, yapılan işlerden yüksek gelir elde etme fırsatı söz konusu, özel ilişkilerde yükselme, iyileşme haftanın geneline hakim.

Aileden destek almak, kendi ebeveynlerden gelen desteği kabul etmek iş rutinine olumlu etki edecek özellikle Cuma ve Cumartesi günleri, Aile ile yapılan işlerde gücün arttığı bu dönemi değerlendirmek gerekir.

Seksüel güdülerde artış olabilir.

Hafta sonu özellikle inanç konularında kimse ile görüş alışverişinde bulunmamak tartışamaya açık ortamlara girmemek faydalı, çünkü verimsiz ve sonuçsuz kalacaktır.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\basak-burcu-erkegi-2.jpgBaşak Burcu: Pazartesi günü içsel olarak gerilimler özelikle çocuğu olanlar için ve flört aşamasındaki ilişkilere direkt yansıyabilir. Dikkatli olalım.

Haftanın ilk yarısında ebeveynler için sert bir gündem olabilir, önemli döngüleri, dönemeçleri tetikleyecek gerilimli açılar var dikkatli olmak da fayda var, aynı açı eğlence sektöründe iş yapanlar için de geçerli ve yeni başlayan ilişkiler için zorlu ilk üç gün , sakin adımlar atalım.

Çarşamba günü itibariyle hâlihazırda ilişkisi olanlar için ilişkiye inanç ve ikna artacak, geleceğe daha rahat bir şekilde birlikte bakıyor olacaklar.

Özellikle Çarşamba günü itibariyle yurt dışından para beklentisi olanlar için fırsatlar yeniden kağıda ya da yurt dışı bağlantılı işlerde para trafiğinde artış.

Süregiden ilişkilere daha anlayışlı ve yumuşak bakış açılarına sahip olmak mümkün özellikle hafta sonu, empati kurmak, diğerini ilişki içinde daha çok sarıp sarmalayarak var ise yaraları sarmak için uygun zaman  dilimi. Çocuk sahibi olanlar için farklı ve anlayışla bakış açıları geliştirmek için uygun zaman dilimi..

İletişimle ilgili her tür iş yapanlar, masa başı işi ile uğraşanlar için Cuma ve Cumartesi günleri yükselen gücü değerlendirmek yeni fırsatlara yol açabilir.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\bilancia.pngTerazi Burcu: Pazartesi günü ilk yarısında kendi evinizde ailenizde ve arkadaş gruplarınızda çatışma ve gerilimden uzak durabilirseniz haftaya güzel bir başlangıç yaparsınız.

Aile büyükleri , eril ilkeyi temsil eden kişiler, otorite olan kimse ile güç çekişmeleri, mücadeleler , meydan okumalar yaşanabilir, aile şirketi olarak çalışanlar için haftanın ilk yarısı sert geçebilir.

Ortaklı işlerden gelen gelir özellikle Çarşamba günü yükselebilir, para trafiğinde artış olabilir.

İlişkilerde cinsel istek artabilir.

Teraziler haftanın para trafiği açısından haftanın en talihli burcu, her ne kadar Jüpiter retrosu olsa da güçlü açılardan kaynaklı para trafiği artıp, beklenen tahsilatlar yapabilir, para getirecek projeler fırsat olarak gelebilir, güçlü bir pozisyon var.

Sağlık kontrolleri , tahlil vb durumları var ise emin olduğunuz, güvendiğiniz yerlere gitmeniz de fayda var, yanıltıcı sonuçlar çıkabilir, alerjik durumlar akut olarak kendini gösterebilir, günlük rutininizde daha anlayışlı ve yumuşak bir yaklaşım içinde olabilirsiniz, özellikle Cuma ce Cumartesi günleri…

Evlilik, ortaklık ilişkilerinde iletişimde sıkıntı çekebilirsiniz hafta sonu ne söylediğinize dikkat etmekte fayda var, aynı zamanda iş yazışmaları olacaksa ortaklı işlerde fazladan dikkat göstermek gerekebilir.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\akrep-burcu-erkegi-2.jpgAkrep Burcu: Pazartesi sabahı iletişimde, ifadede sakinlik değerli direkt iş hayatını etkiler pozisyonda, kısa yolculuk, şehir içi trafikte kazalara çık bir gün önlem almak faydalı.

Akreplerin ana gündem maddesi iletişim, eğer genel olarak ne söylediğine, nasıl söylediğine dikkat ederse bu haftayı kazançlı kapatabilir, iş yaşantısında çekişmeye, hırsa, rekabete meydan verecek sözlerden ,ifadelerden mümkün mertebe uzak durmak gerekebilir, iş arkadaşları ile çekişme yaşamamak ve kalıcı olmaması için haftanın ilk yarısı önemli, ast-üst ilişkilerinde de gerilime açık gündem.

Evliliğe adım atılabilecek, ilişkileri sağlamlaştıracak destekleyici açılar var, uyum artıp, birbirine daha çok bağlanma gerçekleşebilir. Ailelere ilişki duyurulabilir.

Kendini ortaya koymak , kendi iradesi hayata geçirmek, bulunduğu ortamda ben varım demek için çok uygun olan iki gün, Cuma ce Cumartesi günleri iletişim dilinde gerekli dengeleri sağladıktan sonra , önemli işlerin hallinde çok verimli.

Ebeveyn olanlar çocuklarına karşı daha anlayışı ve empat olabilecekleri Cuma ve  cumartesi günlerini değerlendirebilir, belki de daha önce çocuklarınızda görmediğiniz noktaları görür, çözemediğiniz sorunları aşabilirsiniz aynı kimya flört aşamasındaki ilişkiler için de geçerli…

Cumartesi ve Pazar günlük rutinde kullanılan dile, ifadeye dikkat etmek gerekli, dil kazalarına açık günler…

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yayh.jpgYay Burcu: Yurt dışından para beklentisi olan ya da para tahsilatı için pazartesi sabah sıkıntılı haftanın ikinci yarısına bırakmak daha faydalı, özellikle pazartesi sabahı eğer bu konuda inatçı olursanız daha çok gerilimlere sebebiyet verebilir.

Öz değer sorgulaması hatta sıkışması içinde olma halinden kaynaklı, çocuğu olan ebeveynler yetersizlik inancı ile çocuklarına karşı eleştirici davranışlar sergileyebilir. Yeni ilişki başlangıcında olan Yaylar, aşk ilişkisini er meydanına çevirmeye yatkın olabilirler dikkatli olmak da fayda var, özellikle haftanın ilk yarısında…

İş koşullarında iyileşme, ast, üst ilişkilerinde yumuşama, iş arkadaşları ile daha önce yakalanmayan uyumun sağlanması söz konusu, özellikle yeni işe başlayanlar için gerçekten değerli bir fırsat olabilir, haftanın geneline yayılıyor bu etki ama Çarşamba günü oldukça etkili.

İçsel bilişler , akla yeni gelen fikirlerle yeni projeler oluşabilir ve eğer ciddiye alınırsa ilerleyen dönemlerde bu projelerden para kazanma olasılığı yüksek, kendi iç sesinizi her zamankinden daha keskin bir kalp kulağı ile dinlemek faydanıza özellikle Cuma ve Cumartesi günleri…

Kendi aileniz, anne babanıza daha yumuşak adımlar atacağınız, anlayışla yaklaşabileceğiniz, halihazırda süregiden sorunlara daha ılıman dokunuşlar yapacağınız Cuma ve Cumartesi günlerini değerlendirmek öneri dahilinde.

Cumartesi ve Pazar günleri çocuklarla ile iletişime dikkat , aynı zamanda flört aşamasındaki ilişkiler dil yarasından sekteye uğrayabilir, farkında olalım.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\oğlakh.jpgOğlak Burcu: Öncelikle sağlığınız ile ilgili yara almamak için Pazartesi sabahları gerginlikten kaçınmanız gerekir. Sonrasında benlik algınıza saldırı algılayabilirsiniz, bunun geçici bir etki olduğunu aklınızda bulundurmak önemli.

Aile içinde otorite iseniz benim dediğim olacak söyleminde olursanız güç çekişmelerinden kaynaklı stres yaşayabilirsiniz, tersi eğer eril figürlere meydan okursanız direkt sözlü saldırıya uğrayabilirseniz, sonucu olmayan tartışmalar ve meydan okumlar arasında heba olan yaşam enerjisini yaşamak yerine bu etkinin farkındalığı ile hareket etmek ve esneyebilmek, geri adım atabilmek değerli .

Yeni başlayan ilişkiler için mükemmel zamanlar, uyumu ve kalıcılığı yakalamak için Çarşamba günü ideal, sonrasında çok daha bağlı ve farklı bir ilişkiye sahip olabilirsiniz.

Cuma ve Cumartesi günleri kendi kimliğinizi ön planda tuttuğunuz sürece , kendi gücünüzü ortaya çıkardıkça arkadaş gruplarınızda  güç kazanacaksınız, popülerliğiniz artacak. Yeni projeler için güç desteği bulacaksınız.

İletişimde , kardeş ilişkilerinde daha anlayışlı, yumuşak bir dille hareket edebileceğiniz iki günlük süreci Cuma ve Cumartesi’ yi değerlendirmeniz öneri dahilinde.

Cumartesi ve Pazar günleri, aile içinde iletişime, dil kazalarına dikkat.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\acquario.pngKova Burcu: Evlilik, ortalık işlerinde Pazartesi sabah gerginlik yaşama olasılığını minimize etmek içsel gerginliği çözebilmekte yatıyor, farkında olalım.

İçsel, farkında olmadığımız gerilimli, çatışmalı haller iletişimde, yakın çevrede, kardeşlerle olan ilişkilerde yansıma bulabilir, güç savaşlarına girdiğimiz alanlar olarak kendini gösterebilir.

Aile ve ebeveynlerle olan ilişkilerde uyum ve işbirliğini yakalayacağınız gün özellikle Çarşamba , hafta içine yayılan bir etki.

Özellikle Cuma ve Cumartesi günleri borç alıp vermemek faydalı. Para konularında daha uyanık olmanız gereken zaman dilimi.

İletişimde, yazışma trafiğinde dikkatli olmanız gereken iki gün Cumartesi ve Pazar.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\pesci.pngBalık Burcu: Pazartesi günü arkadaş grupları ve iş arkadaşları ilişkilerinde gerginlik yaşanabilir, dikkatli olmak gerekir. Sağlık ile ilgili gündem verebilir.

Haftanın ilk yarısında para beklentisi olanlar hırs ve rekabet içinde kendilerini bulabilirler, diğerlerini kırıp dökse de amaçlarına ulaşmak için yıkıcı olabilirler, dikkat etmek gerekir.

İletişimde, kardeşlerle , yakın çevre ve komşular ilişkilerde uyumu yakalayacağınız hafta, özellikle Çarşamba günü güzel fırsatlar var, özellikle iletişim ağırlıklı işler yapana kişiler için olumlu gelişmeler söz konusu.

Yurt dışı organizasyonlarında, eğitim konularında yeni ve sağlam projeler, destekleyici görünümler var.

Cuma ce Cumartesi günleri aldanma ve aldatmalara açık günler, aynı zamanda aşırı iyimserlik de söz konusu, bununla birlikte yardımseverlik, hoşgörü, anlayış, diğerlerine yardım eli de uzatabileceğiniz günler.

Cumartesi ve Pazar günleri kendi değeriniz konusunda kafa karışıklığı yaşayabilir, katatonik bir enerji içinde olabilirsiniz, kimseyle para alış verişinde bulunmamak faydalı.

 

Yıldızların rehberliği yolunuzu aydınlatsın.

Devrim Dayıoğlu


YORUMLAR

Solve : *
19 + 24 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.