DOLAR 32,5239
EURO 34,7437
ALTIN 2489,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji: Her şey tam tersine dönebilir!

03.06.2018
A+
A-

Bütün haftaya yayılan ,  belirgin bir şekilde etkilerinin ortaya çıkacağı kritik günler;  6,7 ve 8 Haziran;  dikkat çekmekte.

Hafta başında da etkili , 6 Haziran’da kesinleşen açı ile sabah vakitleri iletişim güçlenmişken , düşünceleri çok daha net ifade etme şansı yakalamışken her türlü aşırılığı ve belirsizliği barındıran bir iklime geçiveriyoruz.

Dalgınlıklar olabileceğinden hesap  kitap işlerinde fazladan dikkat harcamak yorucu olacaktır. Özellikle öğrenciler, muhasebe, ince , ayrıntı isteyen işler yapanlar için bu etki zorlayıcı olabilir. Genel olarak aldanmalara, aldatılmalara, illüzyona  kolaylıkla kaptırmaya uygun olduğundan unutkanlıklardan sorunlar yaşayabiliriz bu hafta içinde…Trafikte, kesici aletler kullanırken daha çok özen göstermek gerekli.

Düşünce bazında çatışmalara ve karşılıklı etki altında alıp yönlendirmelere de açık durumdayız. Ayakları yere basan , sağlam duruş bu hafta içi çok değerli.

Asparagas haberlere dikkat, her okuduğunuza inanmaktan alıkoyun, özellikle bu sinerjiyi kullananlar olacaktır ve yönlendirmelerde tamamıyla taraf manipülasyonu üzerinde olabilir. Özellikle seçim öncesi bu tarz etkilerin gündemde olması vitrinde halkın yararına yapılırmışçasına gösterilen bir kurgudan ibaret olabilir.

Özel ilişkilerde tutku ile gelen sahiplenme ve kıskançlık , meydan okumalar sahnede olacak,  zorlayıcı bir etki. Manipülasyonun hakim olduğu bir hafta yaşayacağız. Aşırı uçlar kendini gösterebilir, ya hep ya hiç yaklaşımı ilişkilere zarar verebilir, üstelik olmayan bir kurgu üzerine yapılmaya çok uygun, kolaylıkla illüzyona kapılabileceğimiz bu hafta özel ilişkilerde yara almamak için farkında olmamız gereken haller söz konusu.

7 Haziran’da  algıda kayma, olanla kurgu arasındaki bağın zayıfladığı, kolaylıkla etki altına gireceğimiz etki daha keskinleşmekte, olan mevzunun perde arkasını görebilmek çok değerli, peşin hükümlü olmaktan kendinizi alıkoyunuz.

8 Haziran’da anlayışın azaldığı görülüyor, üstelik kör düşüncenin manipülasyonla diğerlerine kabul ettirilmeye çalışıldığı bir sinerji, bunu yapan da olabilir ya da maruz kalan da…Tutucu , katı kişilerin kolaylıkla kendini var edebildiği bu ortamda kışkırtıcı, meydan okuyan tavırlara kapılamamak gerekli. Komplo teorilerinde artış olabilir.

Yine bugün geçmişten gelen konular ortaya dökülebilir ve can sıkıcı olmaya aday.

Özellikle kolektifi ilgilendiren hareketlerde arkasının boş çıkması, kişilerin faydasınaymış  gibi görünmesine karşın aslında zarar verici nitelikli girişimler bizi etki altına alabilir, her habere, her söyleme bir adım mesafeyle bakmak, herhangi bir sonuca varmadan önce 3 kez düşünmemiz gereken bir tetikleyici.

Her türlü kaza, yangın tehdidinde artış olabilir.

4 Haziran Pazartesi 8.09 ile 5 Haziran Salı 13.53 arasında ,

7 Haziran Perşembe 9.34 ile 8 Haziran Cuma 00.25 arasında,

9 Haziran Cumartesi 22.36 ile 10 Haziran Pazar 7.03 arasında Ay boşlukta olacak. Önemli gördüğünüz bütün işleri bu saat dilimleri dışında yapmanız faydanıza…

 

Yükselen burcunuza göre okuyunuz.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\koç.jpgKoç Burcu: İletişimde, günlük trafikte hayli dikkatli olmanız gereken bir hafta, evrak işleri olanlar 2 kez kontrol etsinler, iletişim sektöründe çalışanlar her zamankinden fazla hata yapmaya açık durumda , odaklanma zorluğu var. Günlük trafikte daha fazla önlem alınması gereken bir  zaman dilimi.

Aile içinde güç çekişmeleri, aile bireyleri arasında manipülasyon olabilir, farkında oldukça gerilimden uzak kalabilirsiniz.

Gelecekle ilgili kesin sonuca varılmış planlar yapmamak gerekli, yanıltıcı olacaktır, arkadaş gruplarında geçmişe ait sorunlar ortaya çıkabilir, niyeti bozuk kişilerle sıkıntılar yaşayabilir, üzüleceğiniz duyumlar alabilirsiniz ya da bunu yapan gruplara dahil olabilirsiniz , dikkatli olmak gerekiyor.

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\boga-burcu-erkegi-2.jpgBoğa Burcu: Paranıza sahip çıkmanız gereken bir hafta. Yapacağınız bankacılık işlemlerinde, atacağınız imzalarda  fazladan uyanık olmanız gerekiyor. Banka , kredi kartları kayıpları da olabilir. Borç alış verişi yapmama en doğrusu. Kredi başvuruşunda bulunmamak bu hafta içi daha hayırlı.

Aynı zamanda kendi değeriniz ile ilgili sorgulayıcı, aldatıcı geri bildirimler alabilirsiniz, yakınlarınızla bu noktadan kaynaklı gerilimler, yanlış anlaşılma ile gelen sorunlar yaşanabilir.

Kardeşler ve yakın çevre ile  ilişkide güç mücadelesi ve meydan okumalar söz konusu, özellikle devam eden gergin bir gündem varsa dozaj artabilir.

İş hayatında daha öncede ne çözülmemiş sorunlar gündem maddesi olmaya aday aynı zamanda sıkıntı yaşadığınız kişilerin bel altı vuruşları olabilir, temkinli olmanız gereken bir hafta. Sorgulayarak, altında yatan ne olabilir yaklaşımı içinde olmak faydalı, aldanmalarla açık bir zaman kalitesi.

Yeni projelere başlamamak hayırlı.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\ikizler-burcu-erkegi-2.jpgİkizler Burcu: Haftanın başında kendinizi ifade etmede kolaylık sağlayan görünümler hemen akabinde bu netliği engelleyecek, hayata bakış açınızda fluluk söz konusu olacak. Kendinizle ilgili düşüncelerde, sizi ilgilendiren her konuda  kolaylıkla yanılgıya düşebileceğiniz bir hafta olduğundan kesin kararlar almaktan, gelecek planları yapmaktan kaçınınız.

Aldanmalara, aldatmalara açık bir zaman kalitesi  içinde olduğunuzdan her zaman sorguda kalmak özellikle sizin çok değerli.

Para konusunda manipülatif etkiler ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz, parayı ne şekilde değerlendireceğiniz yalnızca sizin inisiyatifinizde olmalı.

Özellikle iş hayatıyla ilgili olmayan hayallere kapılma, fırsatmış gibi görünen oysaki iç dinamiği oldukça farklı durumlarla  karşılaşma olasılığınız var, bu hafta size edilecek teklifleri bekletiniz.

Yurt dışı işleri olanlar geçmişte yarım kalmış sorunlarla uğraşabilir, beklemedikleri sıkıntılar ortaya çıkabilir. Yüksek öğrenimle bağlantısı olanlar kişisel çıkarlar nedeni ile zarar görebilir, inanç ve düşüncelerde fanatikliğin getirdiği söylemlerden etkilenme olabilir.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yengeçh.jpgYengeç Burcu: Bilinçaltı düzeyde kendinden emin olamama, dikkat dağınıklığı, odaklanmada zorluk, bir tür çözülme hali, olanı çok farklı görme, rüyalarda ve uykuda artış olabilir. Uyuşukluk, dalgınlık hakim olabilir.

Özelikle evli olanlar, ortaklı iş yapanlar için zorlu bir hafta, karşılıklı meydan okuma ve güç çekişmeleri ilişkiyi yaralayabilir, esnek olabilmek önemli.

Düşünce ve inançlarından emin olamama, topraklanamamadan kaynaklı  kolay etki altında kalma hali var.

Mahkeme sonuçları bekleyenler için geçmişin tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Miras sorunlarında sıkıtılar yeniden baş gösterebilir. Eşten, ortaklıktan gelen gelirle ilgili katakulli işleri olabilir.

Bu konularda , diğerlerinden gelen gelir konusunda yeni adımlar atmamak gerekir.

Eşlerin ya da ortakların birbiriniz manipüle ederek yaptırım uygulama hali söz konusu, yorucu ve sarsıcı olabilir.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\aslan-burcu-erkegi-2.jpgAslan Burcu: Gelecek planları yapmamak faydalı özelikle bu hafta içi… Sürekli değişen istekler ve idealler söz konusun olduğundan emin olmama hali sonrasında fatura ödetebilir. Arkadaş gruplarında aktif olanlar için konunun içeriğinden bağımsız olmak üzere aldanmalara ve aldatmalara açık bir sinerji. Dernekler, küçük topluluklarda belirsiz durumlar, nedeni anlaşılmayan girişimler olabilir.

Sağılığınızla ilgili daha çok psikosomatik etkiler söz konusu, fiziksel veriler yetersiz olabilir. İş arkadaşlarınızla rekabetten ve yıkıcı etkilerden uzak durmakta fayda var. Evcil hayvanları olanlar biraz daha dikkatli olursa faydalı.

Evlilik ya da ortaklı ilişkinizde geçmişe ait sorunlar gündeme gelebilir ve taraflar kaçak dövüşebilir, bel altı vuruşlar yapabilir. Gerilime açık bir hafta.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\basak-burcu-erkegi-2.jpgBaşak Burcu: İş hayatınızda özellikle ortaklı iş yapanlar ya da ortakları olan şirketlerde çalışanların kolaylıkla etki altında kalacağı, taraf olmaları için manipüle edileceği bir hafta. Yanlış kararlar almak, göründüğünün aksine gayet zarar verici bir rüzgara kapılmamak için farkında olmak önemli.

Fırsatmış gibi görünen teklifler olabilir, bu hafta hemen evet ya da hayır dememekte fayda var.

Evliliğindeki belirsizliklerin iş hayatına yansıması da söz konusu.

Ebeveyn olanlar çocuklarınız üzerinde manipülasyon ile gelen davranışlardan kendinizi alıkoyun. Bu özelikle ergenlik döneminde olan çocuklar için hayli zara verici olabilir.

Flört aşamasındaki ilişkilerdeki aşırı sahiplenmesi, boğucu kıskançlık ilişkiyi sarsabilir.

Arkadaş gruplarında gelen manipülasyona da dikkat.

Günlük rutininizde gerginliğe ve kazalara dikkat etmekte fayda var, bu hafta içi fazladan önlem alınız. Sağlığınızla ilgili geçmişten gelen ekiler olumsuz yönde kendini gösterebilir. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde uyanıklık önemli.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\bilancia.pngTerazi Burcu: Uluslararası işleri olanlar , yurt dışı tatili düşünenleri yüksek öğrenimle bağlantısı olanlar için belirsizliklerine aldanmaların, perde arkası mevzuların döndüğü bir hafta, aynı zamanda basın yayın sektöründe  asılsız haberlerin kaynağını oluşturacak etkiler söz konusu.

Aile ve iş hayatınızın arasında manipülatif etkilere maruz kalabilir ya da kendiniz zorlayabilirsiniz, iş mi aile mi sorunsalı, hangisi öncellikli gerilimi yaşanabilir.

Günlük rutinde dalgınlıktan kaynaklı kazalara açık durumdasınız önlem almak gerekebilir. Sağlık için tahlil yaptırmak için uygun bir hafta değil.

Çocuklarınız, sevgiliniz ile geçmişe ait konular gündem maddesi olabilir ve pek hayırlı olmayabilir. Eğlence sektöründe çalışanlar için gelecekle ilgili yeni projelere  başlamak bu hafta en iyisi. Sahne işleri ile uğraşanlarda kulis dedikodusu yoğunlaşabilir.

Aileden gelen baskı bu hafta daha fazla hissedilebilir.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\akrep-burcu-erkegi-2.jpgAkrep Burcu:  Diğerlerinden gelen gelirler konusunda, sigorta işlemlerinde mahkeme sonuçları ile ilgili konularda belirsizlik, aldanmalara , yanlış algıya açık bir hafta. Diğerlerinin parasını yöneten mesleklerle uğraşanlar için dalgınlıktan kaynaklı hatalar çoğalabilir, aynı zamanda cinsel yetersizlik algısı olabilir.

Fanatiklikten kaynaklı düşünce , inanç çekişmelerine, iletişimde manipülasyona açık bir zaman dilimi, güçlü çalışan bir kas olduğundan esneyebilmek ve geri adıma atabilmek değerli.

Ebeveynlerle, kendi aile  ortamınızda  gerilimli bir hafta, geçmişte kalmış sorunların dürüst olmayan bir şekilde kendini göstermesi,  çözümsüzmüş algısını arttırabilir.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\yayh.jpgYay Burcu: İlişkiniz ve ailenizle ilgili belirsizlik hali, altı boş şüpheler, aldanmalar söz konusu olabilir, gerçekliğine tanıklık etmeden herhangi bir ithamda bulunmak, sonrasında daha üzücü sonuçlara yol açabilir, aynı durum ortaklı işler içinde geçerli ya da aile şirketi olanlarda neyin ne olduğu ile ilgili karmaşalar yaşanabilir.

Para mevzunda , yönetiminde manipülatif ve zorlayıcı etkiler söz konusu, yönetimi elinizde tutmak değerli. Aynı zamanda seksüel tutkunun ilişkiye zarar verme olasılığı yüksek.

Kardeşler ve yakın çevrenizde kendinizi pek güvende hissedemeyeceğiniz hafta. Geçmişten kalan sorunların etik olmayan bir şekilde gündeme gelmesi mümkün. Gerilimli ilişkiler söz konusu…

Günlük trafikte kazalara dikkat çeken görünüm, önlem alınız.

İletişimde ve bunu meslek olarak yapanlar için de zorlu bir hafta.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\oğlakh.jpgOğlak Burcu: İş koşullarında arkası olmayan vaatlere dikkat çekmekte haftanın etkisi olarak, iş arkadaşlarınızla ilişkilerde yerine getirilemeyen sözlerden kaynaklanan gerilimler olabilir. İfade zorluğu ve aldanma da söz konusu.

Kardeşlerle olan ilişkilerde de aynı etkiler görülebilir.

Evlilikte sahiplenici, kıskançlıkla gelen krizler ilişkiyi yorabilir, ortaklıklarda güç savaşları ise sonraki adımlarda belirleyici olacağından zarar verebilir.

Ödenmemiş ya da tahsilatı yapılamamış para trafiğinin tekrar gündeme gelmesi, bunun çeşitli çatışmalara yol açması mümkün. Can sıkıcı durumlar olabilir. Para yönetimi konusunda gelecekle ilgili herhangi bir karar almamak önemli.

Diğerlerini manipüle etmede nedensiz bir istek duyabilirsiniz, geri dönüşünün nasıl olacağı ise belirsiz olacağından dikkatli adım atmak da fayda var.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\acquario.pngKova Burcu: Özellikle yeni başlayan özel ilişkilerde aldanmalara açık ya da kurgu dahilinde olmayan hikayelerin döndüğü bir hafta olabilir. Eğlence sektöründe çalışanlar için ayakları yere basar projeler üretmek zor olacağından zarara uğrama olasılığı var. Çocuklarınızla ilgili düş kırıklığı yaşayabilirsiniz, abartıya varan tepkilerden uzak durunuz.

Günlük ilişkilerinizde, rutininizde aşırı sahiplenici tavırlar ve diğerlerini pasif agresyonla zorlamak sizi de yorabilir.

Nedensiz ağrılar kendini gösterebilir.

Para kayıplarına dikkat etmekte fayda var, borç alış verişinden uzak durunuz.

Kendinizle ilgili en yakınınızda olmak üzere bağlantı kurduğunuz kişilerle geçmişten kalan sorunların baş ağrıttırıcı bir şekilde gündeme gelmesi, perde arkası farklı çalışan konuların kendini göstermesi olası, bu tamamıyla sizi hedef alan yönde olacaktır, gerilimli bir hafta olabilir. Geleceğe dair önemli adımlar atmamak faydalı.

 

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop\ekonomi\pesci.pngBalık Burcu: Uzun zamandır hayatı algılamakla ilgili yaşadığınız etki daha sert bir şekilde kendini gösterecek, kolaylıkla etki altına girmeyi, odaklanmada sorunları yaşama olasılığınız olan bir hafta…Ailenizle olan kurgusal hikâyeler gündeme gelebilir.

Söylenenler, duyduklarınızın arkasını soruşturun ve sorguda kalın lütfen.

Dahil olduğunuz arkadaş gruplarında  manipülatif etkiler görebilirsiniz.

Geçmişe ait anıların gergin bir şekilde bilinçaltı düzeyde kendini anımsatması ile algınızda kaymalar olabilir.

Genel olarak dikkat etmeniz gereken ayakları yere basar, mantıklı adımlar atmaya özen göstermek, yeni işlere kalkışmamak olmalı.

Yıldızların rehberliği yolunuzu aydınlatsın.

 

Devrim Dayıoğlu


YORUMLAR

Solve : *
27 ⁄ 3 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.