DOLAR 32,3149
EURO 35,1406
ALTIN 2295,686
BIST 9066,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Atroloji: 2019 yükselen ASLAN burcu!

07.01.2019
A+
A-

Yeni yıla girer girmez, 6 Ocak 2019 sabah 04:28’de Oğlak Burcu’nun 15 derecesinde yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek. Gizli kalmış pek çok şeyin ortaya çıkacağı bir dönemdesiniz.

Bunlara istinaden yeni başlangıçlar aşamasında olacaksınız. Artık yükünü taşıyamayacağınız şeylerle karşılaşabilir ve bunlarla vedalaşma sürecine girebilirsiniz. Aslında bilinçaltı korkularınızla da yüzleşeceğiniz bir dönemdesiniz. Ruhsal olarak sıkışabilirsiniz, değişime direnç gösterebilirsiniz ancak bu size iyi gelmeyecektir. Farkındalığınızı arttıracak ruhsal çalışmalar sizi rahatlatacaktır. Hayatınızın birçok bilinmeyene bölgesi aydınlanacaktır, bu vesileyle birçok kapanış yaşayabilirsiniz. Çok derin konularda önemli öğretiler kazanabilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızda da bir yön değişikliği zamanı geldiğini hissedenlerin doğru hissettiğini söyleyebiliriz. İşi bırakmak, yeni bir işe başlamak gibi konularınız gündeminizi oluşturabilir. Ev, yerleşim, yuva, aile gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Taşınmak söz konusu olabilir. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır. Gayrimenkul, arsa, toprak alım-satım gibi işleriniz olabilir.

Yeni yılın ilk Ay Tutulması ise 21 Ocak 2019 saat 08:15’te Aslan Burcu’nun 0 derecesinde meydana gelecek. Özellikle ikili ilişkiler alanınızda çok önemli bir karar sürecinde olabilirsiniz. Var olan ilişkilerinizde artık bazı şeyleri görmezden gelmeniz mümkün olmayabilir. Özgüveninizi zedeleyecek tutumlara pek boyun eğemeyebilirsiniz. Yeni ilişkiler için şans sizden yana olabilir, başlangıç için doğru bir zamandasınız. İşten ayrılma, yeni bir iş kurma gibi konularınız gündeminizde olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili yol ayrımına gelebilir, yeni ekip kurabilirsiniz. Günlük hayatınızda çok emek vereceğiniz bir sürece adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Sağlık olarak vücudunuzda aldığınız herhangi bir işaret varsa üzerine gitmenizi tavsiye ederim. Özellikle kan, tansiyon, kalp, diş, diz, kemikler, cilt problemleri çıkabilir, ertelememelisiniz. Fiziksel olarak kendinizi değiştirme isteği gelirse harekete geçebilirsiniz.

4-30 Mart arası Merkür Balık Burcu’nda Retroda olacak. Finansal konularda işler ters gidebilir, yatırım için pek doğru zamanlar olmayabilir. Unutulan ya da geciken ödemeler, evdeki hesabın çarşıya uymadığı durumlar baş gösterebilir. Yatırıma çok uygunmuş gibi gözüken, her şey olduğundan çok iyi gibi duran konulardan şüphe etmenizi tavsiye ederim. Netlik olmayan bir atmosferde sonrasında fark edeceğiniz yanılgılara çok açık olabilirsiniz. Diğer yandan spiritüel konulara karşı aşırı ilgi duyacağınız zamanlardan geçiyor olabilirsiniz. Rüyalarınızın farkında olun, birçok mesaj içeriyor olabilir. Ameliyat gibi anestezi etkisinde olunabilecek konular gündeminizde olabilir. Ayrıca bağımlı olduğunuz konulara da dikkat etmenizde fayda var, alkol/uyuşturucu gibi alışkanlıklarınızı çok tetikleyen bir zaman dilimindesiniz, uyanık olup uzak durmanız iyiliğinize olacaktır.

12 Nisan – 30 Ağustos arası Jüpiter Retrosu yaşayacağız. Gezegenler her retro zamanlarında göstermeleri gereken performansların gerisine düşerler. Bu durum bize de daha içe dönük yansır. Aşk hayatınızda şans sizden elinizi çekmiş gibi durabilir, aşka inancınızı kaybedeceğiniz konular önünüze düşebilir. Enerjiniz düşebilir. Spor gibi size kendinizi iyi hissettiren şeylerden bir süreliğine artık zevk almayabilirsiniz ancak her şeye rağmen keyif aldığınız şeylerden kendinizi almamanızı öneririm. Özgüveninizi eskisi gibi yerinde bulamayabilirsiniz. Ebeveyn Yükselen Aslan’ların çocuklarıyla ilgili şanssız durumlarla karşılaşması muhtemeldir. Borsa gibi kullandığınız yatırım araçlarından yana kayıplar yaşamanız mümkün, olabildiğince risksiz ilerlemeniz yerinde olacaktır.

30 Nisan – 20 Eylül arasında Satürn Retrosu yaşayacağız. Özellikle iş hayatınızda var olan korkularınızın su yüzüne çıkması mümkün zamanlardan geçeceksiniz. Ayağınız işe gitmek istemeyebilir. Özellikle birlikte çalıştığınız insanlarla aranıza soğukluk girebilir ya da onlardan her zaman gördüğünüz desteği görmeyebilirsiniz. Psikolojik olarak zorlanacağınız bir süreçtesiniz ve bu durum fiziksel sağlığınıza da etki edebilir. Aslında gökyüzünün size arızalı olan yerleri onarmanız adına bir fırsat sunduğunu söyleyebiliriz, bu sebeple pozitif farkındalığınızı yüksek tutun. Çok çalışıp, karşılığını görememek gibi yanılgılara düşmeniz mümkün ancak emeğinizin karşılığı er ya da geç ilahi düzende size verilecektir. Günlük rutin hayatınızın keyfini pek çıkarabileceğiniz dönemlerden geçmiyor olacaksınız kısaca.

2 Temmuz 2019 saat 22:16’da Yengeç Burcu’nun 10 derecesinde yılın ikinci Güneş Tutulması meydana gelecek. Bilinçaltından çok açık mesajlar aldığınızı fark edebilirsiniz. Aslında size hizmet etmeyen her şeyi bir bir bırakma zamanı sizin için ve bu yüklerden kurtulmak için ihtiyacınız olan özgüvenin sizin doğanızda olduğunu unutmayın. Bazı kayıplar vermeniz gerekebilir ancak bunların değişiminiz için gerekli olduğunu ilerde fark edeceksiniz. Belki de yaşadıklarınız kazancınızdır, büyük görmeyi deneyin. Büyük bir olgunlukla yeni yaklaşımlar edineceğiniz bu sürecin sizi sindirmesine izin vermeyin. Kontrol edemediğiniz konuların altında yatana odaklanmaya çalışın, başınıza gelenlerin sebeplerini bulmaya gayret edin. Ayrıca, işinizle ilgili yeni adımlar atmanız gerekebilir, kalbinizin sesini dinlemeyi ihmal etmeyin. Yeni iş tekliflerini değerlendirirken veya gönül bağınızın koptuğunu düşündüğünüz bir işiniz varsa sizi hangisinin daha iyi hissettireceğine odaklanmaya çalışın. İçsel olarak daha korunaklı yerlerde, size evinizde gibi hissettirecek yeni fırsatlarınız olabilir. İkili-ortaklı yeni iş girişimleriniz olabilir. Home-office stiline geçebilir, kendinizi özgürleştirebilirsiniz.

6 Temmuz – 19 Temmuz Aslan ve 20 Temmuz – 02 Ağustos arası Yengeç’te Merkür retrosu yaşıyor olacağız. Aslan retrosunda işlerinizin ters gittiğini gözlemleyebilirsiniz. Özellikle anlaşma, sözleşme ve imza gerektiren durumlarda beklemeniz gereken bir süreçtir, yanılabilirsiniz ya da sonradan şartların size aslında uygun olmadığını fark edebilirsiniz. İlişkilerde anlaşmazlıkların yüksek olduğu bir dönem olacaktır, özgüveniniz zedelenebilir, itici tavırlar gösterilebilir Babacan yanınızı çalıştıramayabilirsiniz. Mümkün olduğunca sakin ve yavaş hareket edip, ani kararlar almamaya çalışın. Yengeç retrosunda ise gizli işler ortalığı karıştırabilir. İstemeden gizli bir şeyin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Belalı işlere bulaşabilirsiniz, işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bilinmeyen yerlerden birçok mesaj alabilirsiniz, rüyalarınıza dikkat edin. İşinize çok konsantre olamayacağınız bir dönem, her şeyi çift kontrolle sonuçlandırmakta fayda olacaktır.

17 Temmuz 2019 saat 00:38’de Oğlak Burcu’nun 24 derecesinde Ay Tutulması meydana gelecek. Önemli kararlar almanız gereken bir durumdasınız ve bazı şeyleri bırakmak/seçmek zor gelebilir. Günlük rutininizde bazı şeyler sabır taşırabilir, iş hayatınızda bu gibi duygularla çok karşılaşabilirsiniz. Parlamamaya özen gösterin, yapıcı olun. Ancak değişmesi gerektiğini düşündüğünüz konularla ilgili de fikirlerinizi mantıklı bir şekilde dile getirin. Kariyer hayatınızda önemli bir karar alma sürecinde olabilirsiniz, seçmekte çok arada kaldığınız durumlar oluşabilir. Her ne kadar risk alınmaması gereken bir süreçte olsanız da profesyonel bakış açınızı da değerlendirin. Beklenmedik gelişmelere hazır olun. Pek çok şeyin değişeceğini kabul edemeyebilirsiniz ancak belki de hedeflerinize bu beklenmedik gelişmelerle ulaşabilirsiniz. Ailevi problemlerle ilgili objektif olmaya çalışın, koruma-kollama içgüdünüz sizi her zamankinden fazla yorabilir.

23 Temmuz 2019’da Güneş Aslan Burcu’na geçiyor. Sizin de yükseliş zamanlarınız başlıyor. Kendinizi istediğini gibi ifade edebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Özellikle ikili ilişkilerde her şey sizin kontrolünüzde gelişebilir, karşınızdakileri istek ve arzularınıza karşı gelinemeyecek derecede etki altında bırakabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzle ilgili değişiklik isteğiniz varsa bu dönemde yapabilirsiniz, özellikle saçlarınızı değiştirebilirsiniz. İşinizle ilgili taleplerinizi dile getirebilirsiniz, kuvvetle muhtemel olumlu yanıt alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Enerjinizin çok yükseldiğini fark edebilirsiniz bu da dışarıdan alacağınız iltifatların artacağı anlamına gelecek, özgüveniniz son derece yüksek olacaktır.

15 Ağustos 2019’da saat 15:29’da Kova Burcu’nda bir dolunay meydana gelecek. İkili ilişkilerde biraz testten geçeceğiniz bir sürecin içinde olabilirsiniz. Ortaya yeni bir şeyler çıkabilir ve bu durum sizin canınızı sıkabilir, kendinizi yeteri kadar güvende hissetmediğinizi fark edebilirsiniz. Bekar Yükselen Aslan’lar için yeni bir aşkın başlaması mümkün ancak gökyüzünün sizin hayalinizdeki gibi parlak bir ilişki vadetmiyor olabileceğinin de altını çizelim. Maddi konularda bir takım sıkışıklıklar yaşayabilir ve bunlar için kaynak arayışına girebilirsiniz. Kredi, ödeme, borç, sigorta, vergi gibi konular biraz can sıkabilir. Yüksek tutarlı harcamalarınızı ertelemekte fayda olacaktır. Her şeye rağmen umudunuzu yüksek tutacağınız, neşenizi kaybetmeyeceğiniz bir dolunay bu. Fırsatlar da yakalanabilir.

30 Ekim – 22 Kasım Arası yılın son Merkür retrosunu Akrep Burcu’nda yaşıyor olacağız. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bir süreçten geçiyor olacaksınız. Evde çıkan her türlü arızayla uğraşmak sizi sinirlendirebilir. Pek çok tamir gerektiren eşyanızın olduğunu fark edebilirsiniz. Evde kaybettiğiniz eşyaları bulabilir ya da bazı eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Endişe etmeyin, daha sonra bulabilirsiniz. Tadilat ya da yeni eşya almak için uygun bir dönemde olmayacaksınız. Size bazı aksilikler yaşatabilirler, yeniden değişmesi gereken şeyler ortaya çıkabilir. Ailevi eski konular yeniden gündeminizi oluşturabilir, belki de artık çözüme ulaşması gereken konulardır, irdeleyin. İşiniz ve hedeflerinizle ilgili başlangıçlar için doğru bir zamanda değilsiniz, değerlendirin ancak aksiyona geçmek için retro bitimini bekleyin.

26 Aralık 2019 saat 08:13’te Oğlak Burcu’nun 4’ncü derecesinde yılın son Güneş Tutulması gerçekleşecek. Sağlığınızla daha fazla ilgilenmeniz gereken bir dönemdir. Vücudunuzdan gelen işaretleri mutlaka önemseyin, göz ardı etmeyin. Diş, diz, kemikler ve cilt problemleri canınızı biraz sıkabilir. Yeni bir oluşum içinde olabilirsiniz ve zamanla, çok emekle hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bazı işlerinizin sonuna da gelmiş olabilirsiniz ve bir yenisi için harekete geçebilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeminizde olacaktır. Çok yoğun bir döneme adım atıyor olabilirsiniz, bunun için enerjiye ihtiyacınız olacak mutlaka sağlıklı bir hayata da geçiş yapın. Yeni iş teklifleri ve projeleri değerlendirin, size statü katabilir. Resmi bir takım işler/angaryalarla uğraşmak durumunda kalabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır önünüzde. Devlet makamlarıyla bazı işlerinizin olması da mümkün.

Yollar biraz engebeli de olsa 2019 aslında sizi değiştirmeye hazırlıyor, değişimle gelişebilirsiniz, bu sebeple olacak olana direnç göstermeyip akmasına izin verin. Özellikle 1989/90 ve 2001/02 ve 2007 yıllarında yaşadıklarınızı hatırlamaya çalışın, bu yıllarda hayatınızda dönüm noktası tadında gelişen değişimleri, yine fakat yepyeni bir formda yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirebilmenizi ve en doğru seçimlerle kalbinizden geçenlere ulaşabileceğiniz bir yıl geçirmenizi dilerim.


YORUMLAR

Solve : *
28 − 20 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.