DOLAR 32,5703
EURO 34,7585
ALTIN 2492,426
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başarıyı hedefle & hedeflerini başar!

01.03.2019
A+
A-

( İdeallerine sahip çık ) VE ( Yaratıcı gücüne inan )

Hayatımıza hedefler koyuyor muyuz?
Peki koyduğumuz hedeflere onlan inancımız ne ölçüde?
İdeallerimize ulaşmayı ne kadar önemsiyoruz,istiyoruz?
Mesela onları ,ne oranda içselleştiriyor ve ne oranda kabul ediyoruz?
Peki (KENDİMİZE ve GÜCÜMÜZE ) ne kadar inanıyoruz??
Aynı zamanda İmkansız olduğunu düşündüğümüz hedefler koyup,onların gerçekleşmesini mi bekliyoruz?

Bütün imkansızlıkların beynimizde olduğunu bilseydik ,zihnimize koyduğumuz sınırlarda ,yarattığımız kalıplarda .. Bilinçaltına olumlu ya da olumsuz giren her düşüncenin, inancın kendi kendini tekrar etmeye devam ettiğini bilseydik ..

Zihninizin işleyişini değiştirirmiydiniz?
-Muhtemelen işleyişinizi, Zihni doğru yönde kullanmaya başlayarak değiştirirdiniz ..

O zaman İşimize yarayacak, yaşam kalitemizi arttıracak her düşünceyi, davranışı veya inancı bilinçaltına yerleştirerek bize olumlu yönde dönmesini sağlayabiliriz .. .İnanarak ve olumluya odaklanarak ..

Şuan ne kadar imkansız ve olanaksız gibi gözükselerde ..Hayata dair hedefler koyarak ilerlemeliyiz ..

İdeallerimize ulaşmamız da ,benliğimizi ve içsel gücümüzü onaylamamızla bağlantılı olarak hareket eder .. Hedefler koyarken İNANARAK ilerlemeli ! Bunu sağlarken de KENDİMİZE İNANMALIYIZ.. ..Bu yolculuk aslında kendimizle, neye ne kadar inandığımızla ve ne kadar bağlantıda olduğumuzla ilintilidir .. Düşünebildiğimiz,hayalini kurduğumuz,inandığımız herşeyi mutlaka deneyimleme şansını yakalarız.. Herhangi bir niyetin,mümkün olduğunu kabulle işe başlarsan hemen hemen hiç bir hedef imkansız ve uzak olamaz..Unutmayın ki zihin, tarafından yaratılmamış hiçbirşeyi deneyimleyemez !

BAŞARIYA ulaşmak için;

✔️İLK ÖNCE ZİHİNDE YARAT
Beslendiğimiz yerdir ZİHİN. Bizi doyuran,inancı kuvvetlendiren .. Tasarlayan, yaratan ve hayata geçiren tek güç. Zihninizin nasıl bir sistemde çalıştığını keşfedin önce ,bütün yaratımları hayata geçirebilen tek güç kaynağı olduğunu.Herşeyin zihinde başlayıp orda şekil alıp ,gerçekleştiğini…Burdaki gücün sınırsız bir yaratım gücü olduğunu..mucizelerle dolu muhteşem bir sisteme sahip olduğunuzu ..Zihnimizin neye inanırsa onu yarattığını ..

Mesela ;Sizin için en ideal yeri oluşturun zihninizde ,İdeal bir hayatı ,ideal bir işi ,ideal bir ilişkiyi .. ilk adımdan sonra bütün bunları içselleştirerek,inanarak ve sabırla hissetmeye çalışın . Orda olun ve yaşayın ! 
Sonra zihninizin onu hayata geçirmek için yollar bulduğunu göreceksiniz

✔️HAREKETE GEÇ
Hedeflerimizi koyarken onlarla ilgili yeterli adımları atmamız şart .Yeteri kadar çalışmadan,adım atmadan ideallerimizi gerçekleştiremeyiz. Hayalini kurduğumuz herşey ;harekete geçirdiğimiz ölçüde ve inancımızın gücü doğrultusunda hayata olumlu yansır ve gerçekleşir . Diğer türlü sadece hayalden ibaret kalır ..Bir durumu imkanlı kılan tek şey ,İnanarak harekete geçirmektir(çalışıp ,çabalayarak)
İnandıktan sonra hareket halindeki her durum imkanlaşır !

✔️HEDEFLERİNİ ÖZGÜRLEŞTİR ,SINIR KOYMA
Hedeflerinizde,hayallerinizi çıkabildiğiniz en son noktalara kadar çıkarın. Sonsuz ihtimaller yaratın kendinize ..Kendinizi sınırlamadan sonsuz olasılıklara doğru yol alın. Unutmayın ki ;yarattığımız dünya zihnimizin üretimiyle doğru orantılı .. Zihinde ne kadar sonsuz ve akışta isek hayatımızda da o kadar sonsuz ve akıştayız . Ve yaratımlarımızda da o denli kusursuz ! Zihnimize ait kalıpları genişleterek evrenden alacağımız şeyleri de genişletiriz.
Özgürleştiğimiz ilk alan Zihnimiz ve Düşünce kalıplarımız olmalı..

✔️ ESNEK DAVRAN
Hedeflerimize giden yolda , karşılaştığımız durumlar bizlerde plan değişikliği yaratabilir .. Düşünce biçimimiz yada anlayışımız değişebilir .Düşüncenizin değişmesi yada bakış açımızın gelişmesi hedeflerimizde değişime götürürebilirde .Gerektiğinde değişime açık olun ve direnmeyin . Esnek ve yapılandırılır kılın düşüncelerinizi ..

✔️SIR TUT
Düşüncelerinizi insanlarla paylaşırken düşünün:) Sadece ideallerinizle ilgili yapmanız gereken şeyleri ortaya koyun ve sonuca odaklanın .. Sizin zihninizin sınırı başka bir zihnin sınırıyla örtüşmeyebilir . Limitli düşünce sistemine sahip olan düşünce kalıpları sizin şevkinizi kırabilir,olumsuzluğa sevkettirebilir ve inancınızı sarsabilir. Her insanın düşünce gücü ve yaratım gücü çok farklıdır . Bunun farkında olun ..Ve bir başkasının limitli düşünce sisteminin sizi etkilemesine izin vermeyin

✔️ BÜTÜNE ODAKLAN
Ayrıntılara değil ,bütüne odaklanın. Bütün resmi gözünüzün önüne getirin ve tamamen bütünleşin .Önce zihninizde ve düşüncelerinizde bütünleyin bunu,gerekli adımları atın ! Dikkatimiz bütüne odaklandığında zihnimiz ayrıntıları halleder . Herhangi bir düşünceyi hayata geçirmek için ise bütün okasılıkları sağlamaya koşullanır. Doğru fırsatları,doğru insanları hayatınıza sokar ve doğru zamanı yaratır ..

Sevgiyle ..


YORUMLAR

Solve : *
7 + 14 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.