DOLAR 32,6934
EURO 34,7178
ALTIN 2511,949
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çiçekler naif adımlar ister

02.02.2017
A+
A-

Naif, narin, hassas gibi kelimelerde karşılığını bulan Çiçekler. Titreşim güçleri ile ruhumuza destek veren, o hiç beklenmedik titreşim gücü, şifası çiçekler. Bizi her defasında hayran bırakan çiçekler. Yaşam enerjisi, yüksek akışlı, saf titreşimler.

Metrelerce yükselerde kilometrelerce tepelerde olmak isteyen çiçekler, yalnız başına almak isteyenler, dokununca küsenler, sadece geceleri açanlar ile çiçekler. Hepsinin bir inceliği, naifliği var, ruha eş değer, saf titreşimleri vardır. Tarihsel süreçte şifacılıkta hep ön planda, el üstünde tutulmuşlardır. Şamanların ritüellerine baş tacı olmuşlardır. Günümüz titreşim tıbbının şiifacıları olmuşlardır. Destekleyici tedavi olarak kimi modern tıb bilimleri kabul görmüştür.

Çiçek terapi sistematiğinin babası olan Bach, bugün değişik iklim ve kültürde ki çiçeklerin özleri ile yapılan Çiçek Terapilerine öncülük ediyor. Avusturalya Bush Çiçek terapisi bunun en güzel örneklerinden biridir. Çiçek Terapi İnsan eterik bedeninde ki enerji alanları olan Çakralarla ilişkilenir. Çakra enerjisine eş değer doğa üzerinde iki yüz elli bin çiçek çeşidi bulunmatadır. Bunlar elbette ki titreşim farklılıkları ile birbirlerinden ayrılıyorlar. Bu ayrımı bugün Çiçek Terapileri ile tanıyor ve deneyimliyoruz. Hikaye şöyle başlıyor;

İlgili Çakra alanımız ile ilgili tüm sıkıntılar, ilgili olan organların tarafımıza uyarımı ile başlar. Kendini küçük ve hafif cinsten ağrılarla gösterir, bunlar ilk seslenişlerdir. Ağrılar kronileşmeye başladı mı artık ikinci alarmı alıyorsunuz demektir. Bu negatif süreç bir kez çalışmaya başladı mı, izafi yaşamda da manevi hissiyatlarda da azalmalar başlar. Öfke ve sinirlilik adını alabilir kimi zaman. 7 temel enerji alanımızın eş değer frekansta çiçekleri bulunmaktadır. Kimi Çiçek terapi sistemlerinde 38, kimilerinde 72 Çiçek Özü baz alınarak çalışılınılır.

Eğer Midemde hazım problemleri başladıysa, sık sık geğirir halde isem ve ağrılar sırtıma vurmaya başladıysa, ilgili alanım elbette ki 3.Çakra alanımdır . Bu alanda ki dengesiz enerji akışı, o alanda ki organ ile haberci olmuştur bana. 5 VE 6. Çakra alanında enerji sorunu olanlar sıklıkla baş ağrıları, uykusuzlu, boyun kireçlenmesi gibi sorunlar yaşarlar. Bu sadece organlara yansıması peki Enerji akışı ruhumuzu nasıl etkiliyor? 3.Çakra da ters enerji aışı, öfke ve sinirlilik yapabiliyor, kararsızlık duygusu ise çabası.

Çiçekleri merheme dönüştürmede ki amaç, kokularını da titreşimleri içinde ki değerleri ile kullanarak, kullanımını daha etkin hale getirmektir. Bach Çiçek preparatları ile saf zeytinyağının birleşimi, propolis ile şifa mühürlerinin atılması ve elbette ki şifa niyetleri ile kılavuzluk ediyor. Merhemler sadece fiziksel bazda değil, ruhsal sorunlu zamanlarda da titreşimleri ile iyileştirmeye devam ediyor. Geceleri uykuya dalmadan önce kullanımı, sabaha kadar çalışan çiçek titrşimlerine destek verecektir. Siz yeter ki düzenli her gece kullanın.

Tüm ezoterik ritüellerin baş kahramanı olmak isterseniz çiçek özleri ile çalışın derim. Usta şifacı anneler merheme dönüşürken, onların nasıl da yaşamınızın bir parçası olduklarına inanamayacaksınız. Sorunlu çakra alanı ile çalışmak ona özen göstermek için çiçek özleri ile çalışmak gibisi yotur derim. Merhemler asla kimyasallar barındırmaz, kullanım bölgeleri ve nasıl kullanılması gerektiğine dair bilgileri terapistinizden alınız. Hangi merhemi kullanmak isterseniz önce bilgisini alınız. Kendi yetiştirdiğim Lavanta Çiçekleri ile başlamak istedim işe. Kraliçe adını verdiğim baş ucu şifa annem. Lavanta üzerine basic kullanımlarından sık sık söz ediyorum yazılarımda. Bach Çiçek Kürleri ise merhemlerin içinde, doğru kombine edilmiş, ruhsal soruna yönelik bir çalışma yapıyor. İçerden ve dışarıdan sizi sarmalayan doğru çiçek enerjileri, sizin için yeni bir farkındalık kapısı daha açıyor.

Telaşsız, huzur dolu, sakin ve mis kokulu bir yolculuk, kendimle baş başa kalabilmemi sağlayan şifa anneler, hepsi birbirinden özel freans ve titreşimdeler. Onlar, her değişimin her uyumlanmanın ve her dengenin eş titreşimleri. Benzerim olan çiçekle çalışmak beni bensersiz bir maneviyata ulaştıracak, sıradan sorunları kocaman yapan zihnim durulaşıp berraklaşacak. Gözlerim daha iyi görebilirken, kulaklarım tarafsız işitebilmeyi başaracak. Kimi zaman Walnut’la, kimi zaman Mimulus’la. Tıpkı Bach Çiçek sistematiğinin kurucusu, doktor Edward Bach’ın dediği gibi ;

“Çiçeklerle yol almak için Naif adımlar şarttır…”

Edward Bach

Şifa Olsun hepimize…

ETİKETLER: , , ,

YORUMLAR

Solve : *
26 × 23 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.