DOLAR 32,3817
EURO 35,0288
ALTIN 2326,566
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yaşam enerjini topla, önce kendini iyileştir

21.09.2017
A+
A-

İnsan kendi içsel gücünün bilincinde olduğunda kendi varlığının kaynağından ilham alarak, yaratıcılık yeteneğini harekete geçirir.

Güç almak, ilerlemek, bilinmek, fark edilmek sevilmek için bir yol arkadaşı arama… Kimse seni olduğun yerden daha yukarı taşıyamaz. Yaşam tüm içeriği ile seni ifade eder. İhtiyaç duyduğun cesaret ve güç tümüyle sende… Yaşam enerjini topla, önce kendini iyileştir ve yürümeye devam et. Akış tümüyle senin hal ve durumuna yanıt verir.

Bir niyeti gerçekliğe yansıtan tek anahtar Eminlik ve Teslimiyettir. Yaşamak istediğin şeylere sınır koymaktan vazgeç. Sınırlarında kalmaktan ve kendini küçümsemekten vazgeç… Dudaklarından akan sözler enerjinle,halinle bir olsun. Zira kitaplar sözlerle dolu ancak yaşamını dönüştürmeye yetmiyor. Kendi iç görünü harekete geçir. Okunanlar sadece hatırlananlardır. Onlara tutunarak yeniden bir şekil ve sınırlar içine girmene gerek yok.

Zihnimizin içinde yarattığımız imajlara tutundukça kendimizle aramıza koyduğumuz mesafe kapanmaz. Oysa her şeyi çıkarıp attığın zaman geriye yalnızca sen ve sonsuz güç kalır. Yaşam tüm doğallığı sende ifade bulan hali ile akar.

Aramayı bırak… Bulduğunu sandığın herşey egondan bir parça… Sıkı sıkı tutunmaya açık ve kandırıcı… Bağımlılıkları yaratan bir şeylere tutunma ve birşeylerin düzelmesi ümidi… Oysa ne kadar bekle dur herşeyi yeni baştan dönüştüren ve yaratan ümidi bırakıp kendine bütünüyle inanman ve düşüncelerin üzerine yükselme gayreti…

Birşeyleri Aramayı bırakıp, yaşama, varlığının enerjisi ile akmaya başladığında tüm zenginliğin yanı başında olduğunu görecek ve hissedeceksin. Ve o zaman gerçekten paylaşmayı öğreneceksin.

Haydi şimdi yürü ve keşfet…

Sevgiyle,

Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitmeni

Gamze Sağıroğlu,


YORUMLAR

Solve : *
18 − 10 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.